Γενική

Ηλεκτρο- Λόγος

Αυτοδυναμίααα, ουου!! Πού είσαι καλέ; Η Νέα Δημοκρατία σε γυρεύει!!! Θα σε πάρει όμως ή θα πέσεις στα χέρια του λαοπλάνου ΠΑΣΟΚ;
Έβλεπα χθες το πρωί μια εργαζομένη στα stage να μιλά με κομουνιστικό στόμφο στον Παπαδάκη και να απαιτεί μονιμοποίηση. Τι λέτε καλέ; Το stage βέβαια είναι πρόγραμμα σημαίνει όμως και «σκηνή θεάτρου». Που, μια χαρά ταιριάζει στην περίπτωση των εκλογών.
Διότι τι περισσότερο είναι αυτό που παίζεται γύρω από το θέμα εκτός από πολιτικό θέατρο; Ο καβγάς είναι γιατί έκαναν οι μεν τις προσλήψεις και όχι οι δε. Και φυσικά πως τα παιδιά που μπήκαν με μέσον θα γίνουν τώρα και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι!!!
Τους «πυρήνες της φωτιάς» τους βούτηξαν αστυνομικοί η πυροσβέστες; Καθότι περί κατάσβεσης πρόκειται, όχι εξάρθρωσης. Καλά που ξεκίνησε την λειτουργία του ο πυροσβεστικός σταθμός στην ΒΙΠΕ Ξάνθης γιατί τώρα το χειμώνα έχουμε άμεση ανάγκη από πυροσβεστική δύναμη. Τι να έκαναν το καλοκαίρι τα παιδιά; Τους είχαν στο περίμενε, με το που πιάσανε οι βροχές τους έφεραν στον σταθμό. Ελληνικά πράγματα, Ελληνική νοοτροπία.
Στα σκουπίδια το 40% των τροφίμων της γης. Πιο… σκουπίδια πάντως είμαστε όσοι τα πετάμε ενώ το άλλο μισό της γης λιμοκτονεί.
Επιταχύνεται η τήξη των πάγων στην Αρκτική λένε οι επιστήμονες. Και η τήξη των σχέσεων μεταξύ των πολιτικών στην Ελλάδα επίσης όσο πλησιάζουμε στην επόμενη Κυριακή. Για να έχουμε έκρηξη στο βράδυ μετά τις 7!!!
Λογικό ήταν αφού είμαστε στην τελευταία εβδομάδα να ξεκινήσει και ο εκατέρωθεν «λασποπόλεμος». Οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ έχουν αναλάβει το ρόλο… μπετατζή. Πετάνε τη… λάσπη στο απέναντι στρατόπεδο και όπου κολλήσει καλύτερα.
Έχουμε βέβαια και κάποιους πονηρούς που πήγανε τελευταία στιγμή και κάνανε συμφωνία με τον «εχθρό»!!! Δεν ξέρουν ότι τώρα θα τους χτυπήσουν φίλια πυρά;

Σχετικά Άρθρα