Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Δήλωση – απάντηση του επικεφαλής της αξιωματικής δημοτικής αντιπολίτευσης στις αιτιάσεις του Νομάρχη για το κυκλοφοριακό Ούτε «πάσα» να του ‘κανε ο Νομάρχης Ξάνθης Γ. Παυλίδης του Χρίστου Πούλιου με την ανακοίνωση που εξέδωσε σε σχέση με την «κυκλοφοριακή» τρέλα που εξακολουθεί «βομβαρδίζει» τους δημότες, έστω και με… μετακινούμενους οδηγούς από το κέντρο της πόλης στον Περιφερειακό ή την Περικλέους!
Μαχητής

Στην ομιλία της κυρίας Ανδρέου ήταν παρόν και ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Σταμάτης τον οποίο κάλεσε να πει έναν χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παπασταματίου αλλά κι αυτός «σνόμπαρε» επίσης την εκδήλωση…Τότε γιατί ήταν παρόν σε αυτήν; Μήπως δεν είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας;
Αδέσμευτη

Το θέμα των σχολικών κυλικείων –με το οποίο είχε ασχοληθεί εκτεταμένα πέρυσι η «Θ»- επανέρχεται και πάλι στην επικαιρότητα.Τη φορά αυτή τα άσχημα νέα ξεκινούν από την ακρίβεια, η οποία δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ανέγγιχτα ούτε τα κυλικεία. Έτσι, πανάκριβο και με… κρατική βούλα έγινε το κουλουράκι του μαθητή, μετά την αγορανομική διάταξη του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Βλάχου με την οποία το κουλουράκι στα σχολικά κυλικεία ακρίβυνε κατά 66%. Ενώ ακριβοθώρητα είναι και τα υπόλοιπα γεύματα που αγοράζουν τα παιδιά για να κολατσίσουν.
Θράκη

Ενώ όλοι αποδέχονται ότι η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» πρώτα και καίρια την μικρομεσαία επιχείρηση και ενώ επιχειρήθηκαν από την κυβέρνηση ενέσεις τύπου ΤΕΜΠΜΕ για να ορθοποδήσει και ν’ αντεπεξέλθει στη λαίλαπα και ενώ όλα τα προεκλογικά προγράμματα των κομμάτων την αποκαλούν «ραχοκοκαλιά» και «στυλοβάτη» της οικονομίας και καταθέτουν μέτρα στήριξης, 10 μόνο μέρες πριν τις εκλογές νέα βάρη «μεθοδεύτηκαν» για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες με υπόδειξη του υπουργού Οικονομικών κ. Παπαθανασίου.
Εμπρός

Μέχρι τώρα, πέρα από τα όσο προηγήθηκαν της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Ξάνθη, το προεκλογικό κλίμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από ήπιο μέχρι υποτονικό. Άλλωστε ο κόσμος δεν πολυενδιαφέρεται ή δεν πολυεκδηλώνεται, καθώς τα προσωπικά του προβλήματα δεν του αφήνουν χρόνο για να τρέξει και πίσω από υποψηφίους, όπως γίνονταν κατά το παρελθόν. Πέρα βέβαια ότι πλέον έχει γίνει και πιο δύσπιστος.
Αγώνας

Οριστικούς τίτλους κυριότητας οικοπέδων και κατοικιών (παραχωρητήρια), παραδίδει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε 54 οικογένειες παλιννοστούντων ομογενών Ποντίων, στον οικισμό Αβάτου στο νομό Ξάνθης, οι οποίες μέχρι τώρα κατείχαν τα οικόπεδα και τις οικίες μόνον με συμβάσεις χρησιδανείου.
Ακρίτας

Η επισημότητα των κοστουμιών! Επανήλ­θαν λόγω εκλογών και ανέβασαν το «ήθος» τους. Γέμισαν τηλεπα-ράθυρα, πάνελ, ομιλίες, de bates και οπουδή­ποτε υπάρχει πολιτική χροιά ή σκοπιμότητα.
Ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, ενδε-δυμένοι με την σοβα­ροφάνεια (ένα από τα συστατικά του προε­κλογικού αγώνα) και σχεδόν μαύρισε ο τό­πος! Το σχεδόν αναφέ­ρεται στην προτίμηση του σκούρου χρώματος, διότι ορισμένοι προτί­μησαν τις πιο ανοιχτό­χρωμες γκόμες.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα