Γενική

Επισκέψεις σε κάμπο, βουνό και πόλη

Πλούσια η δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ Ξάνθης κας Γεωργίας Ανδρέου Μιχαηλίδη

Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε το πρόγραμμα προεκλογικών της επισκέψεων η κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη, υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία.
Το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τα περισσότερα χωριά του Δήμου Τοπείρου, ενώ το απόγευμα παραβρέθηκε στον Εσπερινό, στον Άγιο Ιωάννη στις Θέρμες, όπου συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης.
Το κλίμα νίκης που έχει διαμορφωθεί εκφράζεται συνεχώς μέσα από τις καθημερινές ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των κατοίκων του Νομού Ξάνθης. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν πολύ θερμή και η κα Γεωργία Ανδρέου, αφού τους ευχαρίστησε, τους υποσχέθηκε ότι θα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις από τις 5 Οκτωβρίου, έτσι ώστε να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά τους.
Το πρωί του Σαββάτου η κα Ανδρέου επισκέφθηκε την αγορά της Ξάνθης αλλά και το παζάρι, όπου είχε επαφές με τους μικροπωλητές. Η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εμπόρους της αγοράς αλλά και με πλήθος πολιτών ενώ παράλληλα, άκουσε τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους. Επιπρόσθετα, η κα Γεωργία Ανδρέου δεσμεύτηκε να είναι κοντά τους στη διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα αλλά και μετά τις εκλογές, με στόχο να βρεθεί λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν, καθώς, και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης. Το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της σε χωριά του Δήμου Τοπείρου.
Το πρωί της Κυριακής περιόδευσε στους οικισμούς του Δήμου Σταυρούπολης, ενώ παρακολούθησε και τις εκδηλώσεις μνήμης στο Καρυόφυτο, όπου συναντήθηκε και με φίλους και πολίτες της περιοχής. Παράλληλα, συνομίλησε με τους πολίτες για αρκετή ώρα ενώ εκείνοι μετέφεραν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό όλων των κατοίκων της Σταυρούπολης.
Το απόγευμα παρέστη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, όπου και απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό.
Στις περιοδείες της η κα Ανδρέου ανέλυσε το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης που έχει οραματιστεί για το Νομό Ξάνθης, παρουσιάζοντας λύσεις για να αλλάξει σελίδα ο Νομός μας.

Σχετικά Άρθρα