Γενική

«Κλείστε την πόρτα στα 2 μεγάλα κόμματα»

Στους εργαζόμενους και στους άνεργους απευθύνεται η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ και συγκεκριμένα ζητάει να μην ψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Ειδικότερα αναφέρει στην ανακοίνωση της:
«Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές γίνεται όλο και πιο καθαρό ότι η άρχουσα τάξη με όλα τα μέσα που διαθέτει πριμοδοτεί την κυβερνητική αλλαγή, με το ΠΑΣΟΚ. Κύριος στόχος της άρχουσας τάξης μια αυτοδύναμη αντιλαϊκή κυβέρνηση, η οποία θα πάρει μέτρα για την ενίσχυση της κερδοφορίας της, όπως καθορίζεται από την πολιτική και τα μέτρα της ΕΕ, πολιτική στην οποία συμπρωταγωνιστεί και η ΝΔ.
Αυτή η πριμοδότηση «δίνει αέρα» στο ΠΑΣΟΚ. Για ψηφοθηρικές ανάγκες και για λόγους σταυροθηρίας οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο υποσχέσεων και «πιέσεων», σε εμπόριο ελπίδας στους εργαζόμενους και τους άνεργους, που αφορά τη δουλειά, το μεροκάματο, την ασφάλιση κλπ.
Η ΝΔ επίσης «συνεχίζει το έργο της» με ρουσφετολογικές υποσχέσεις και προσλήψεις, σε διάφορα προγράμματα, stage κλπ.
Για να αποδειχθεί ακόμη μια φορά η πλήρης ταύτισή τους. Και η επίκληση κάθε φορά ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο ή αποτελεί το «μικρότερο κακό» είναι στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων.
Οι εργαζόμενοι και άνεργοι του Ν. Ξάνθης, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να τους κλείσουν την πόρτα. Να δώσουν απάντηση με την ψήφο τους στο ΚΚΕ αν θέλουν πραγματικά να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, να αποτρέψουν τα χειρότερα που έρχονται και να έχουν κατακτήσεις να ενισχυθεί το κίνημα, και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές.
Δυνατό ΚΚΕ
Δυνατός ο λαός».

Σχετικά Άρθρα