Γενική

Εντυπωσιακή η πρώτη παρουσία της Γεωργίας

Εγκαινίασε το προεκλογικό της κέντρο η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ξάνθης κας Γεωργίας Ανδρέου Μιχαηλίδη

Εμπνέει τους απογοητευμένους Νεοδημοκράτες

Σε ένα σημείο της Ξάνθης πολύ γνώριμο στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, κάτω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Νομού Ξάνθης επί της Μιχαήλ Βόγδου 18, εγκαινίασε το πολιτικό της γραφείο η υποψήφια βουλευτής Νομού Ξάνθης κα. Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη.
Τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου της γαλάζιας υποψήφιας, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στα οποία παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα τους, ο βουλευτής Ν. Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ Δημήτρης Σταμάτης, ο Νομάρχης Ξάνθης Γεώργιος Παυλίδης, οι Δήμαρχοι Βιστωνίδας, Αβδήρων και Σταυρούπολης, αλλά και πλήθος κόσμου, ενώ το Δήμαρχο Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου, αφού ο κ. Στυλιανίδης απουσιάζει στο εξωτερικό, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Τα εγκαίνια του κέντρου, σημαίνουν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της κ. Ανδρέου, η οποία ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με όρεξη για δουλειά και θέληση για προσφορά, όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.
Γεωργία Ανδρέου: «Ο πραγματικός αγώνας για την Ξάνθη μας, ξεκινά από την επόμενη μέρα»
Αμέσως μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού, η κα Ανδρέου ανέβηκε στο βήμα, απ όπου και μίλησε στους παρευρισκόμενους. Ξεκινώντας την ομιλία της, αναφέρθηκε στους συγκεντρωμένους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και δίνοντάς τους το μήνυμα, ότι η παρουσία τους αυτή δυναμώνει ακόμη πιο πολύ τον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
«Πολλοί με ρώτησαν σχετικά με την απόφασή μου να πολιτευτώ σε αυτή την κρίσιμη εποχή για τους πολιτικούς θεσμούς και ιδίως στη δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Ξάνθης. Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι. Στα δύσκολα φαίνεται ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δουλειά και η θέληση της προσφοράς, λέω εγώ», είπε η κ. Ανδρέου αναφερόμενη στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα.
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, παρότρυνε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά, επιλέγοντας συνετά, ώστε η επιλογή τους να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Γεωργία Ανδρέου: «Δεν είναι καιρός για υποσχέσεις, ούτε για ψεύτικες ελπίδες»
Η κα Ανδρέου στη συνέχεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στο πρόσωπό της, λέγοντας πως ποτέ δεν έκρυβε και δεν κρύβει τα λόγια της και πως οι καθαρές κουβέντες είναι για την ίδια στάση ζωής, από τότε που ασχολείται με τα κοινά.
«Ειδικά σήμερα, δεν είναι καιρός για υποσχέσεις, ούτε για ψεύτικες ελπίδες. Είναι καιρός για νοικοκύρεμα. Είμαι γυναίκα και εμείς οι γυναίκες που είμαστε σύζυγοι και μητέρες, ξέρουμε καλά από νοικοκύρεμα και οργάνωση. Ξέρουμε να γνωρίζουμε το ψέμα από την αλήθεια», δήλωσε και συνέχισε: «Ξεχάστε τις όποιες πικρίες και στηρίξτε το έργο και την παρουσία μας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, σε μένα προσωπικά, αλλά πάνω απ όλα στην Ξάνθη και τις οικογένειές μας».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα