Γενική

«Ψήφος- καίριο πλήγμα στον δικομματισμό»

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του στο Ν. Ξάνθης

Το ψηφοδέλτιο του για το Ν. Ξάνθης ανακοίνωσε το ΚΚΕ. Οι υποψήφιοι είναι: η κα Βούλα Μαχαιρίδου και οι κ.κ. Κώστας Βογιατζής, Εφέντη Χασάν, Γιώργος Πυργελής και Δημήτρης Φωτιάδης.
Αναλυτικά ποιοι είναι οι υποψήφιοι:
Βογιατζής Κώστας: Ιδιωτικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1974. είναι παντρεμένος και έχει 1 παιδί. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών. Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης και μέλος της τοπικής γραμματείας του Π.Α.ΜΕ
Εφέντη Χασάν: Οικοδόμος. Γεννήθηκε στον Κένταυρο Ξάνθης το 1963. είναι παντρεμένος με την Ιλμιέ και έχει 4 παιδιά. Τελείωσε Τεχνική Σχολή και από το 1982 δουλεύει ως οικοδόμος.
Μαχαιρίδου Βούλα: Ιδιωτικός Υπάλληλος. Άνεργη. Γεννήθηκε στη Γεωργία το 1977. είναι παντρεμένη στη Γενισέα και έχει 1 παιδί. Σπούδασε στο Οικονομικό του ΑΠΘ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Γενισέας και του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.
Πυργελής Γιώργος: Ιδιωτικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1977. Είναι παντρεμένος και έχει 1 παιδί. Σπούδασε Λογιστική στο ΤΕΙ Σερρών. Είναι μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ
Φωτιάδης Δημήτρης: Φαρμακοποιός. Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1945. από το 1975 ζει και εργάζεται στην Ξάνθη. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Πρόσφερε στα κοινά του νομού ως πρόεδρος του συλλόγου φαρμακοποιών και του συνεταιρισμού των φαρμακοποιών, ως πρόεδρος της Φ.Ε.Ξ και του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης. Διατέλεσε επί 2 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Είναι νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Α.Σ.

Σχετικά Άρθρα