Γενική

Σωκράτης Ξυνίδης: «Φορέας αλλαγής, είναι το ΠΑΣΟΚ»

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Βουλευτή Νομού Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Στην τελετή των εγκαινίων, η οποία σημαίνει και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ξυνίδη, παραβρέθηκε πολύς κόσμος, μεταξύ αυτών και αρκετά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Ξάνθης, επί της οδού Μιχαήλ Καραολή, στο εμπορικό κέντρο «Cosmos».
Ο υποψήφιος Βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης, μιλώντας στους υποστηρικτές του αναφέρθηκε στις βουλευτικές εκλογές 2009, στις οποίες ήρθε η ώρα για αλλαγή, όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Ο κόσμος είναι προφανές, ότι ξέρει πού θέλει να πάει και πού θέλει να πάει και τη χώρα. Φορέας αλλαγής είναι το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που θα κυβερνήσει μαζί με τα στελέχη του», δήλωσε ο κ. Ξυνίδης.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα στελέχη του κόμματος, για τα οποία είπε ότι είναι πιο έμπειρα από ποτέ και μάλιστα χωρίς τα ολισθήματα του παρελθόντος, τα οποία κόστισαν στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. «Αυτά τα χρόνια μας κάνανε και καταλάβαμε πολλά και μας κάνανε να αντιληφθούμε γιατί ο λαός μας γύρισε την πλάτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής.
Σωκράτης Ξυνίδης: «Η χώρα χρειάζεται μια καινούργια αρχή και θα την έχει και η Ξάνθη χρειάζεται μια καινούργια αρχή και θα την έχει»
Ο κ. Ξυνίδης, αναφέρθηκε και στην ανανέωση που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ, η οποία αφορά στο στελεχικό δυναμικό του κόμματος, ανανέωση, η οποία «θα κάνει και τη διαφορά στο νέο κυβερνητικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ», είπε.
Αναφερόμενος στο εκλογικό σώμα, είπε ότι ο λαός πλέον έχει συνειδητοποιήσει, πως πέρα από οποιαδήποτε γραμμή και παραταξιακή επιλογή, υπάρχει το συμφέρον του τόπου, το οποίο έχει να κάνει με την καθημερινότητα.
Στο τέλος της ομιλίας του, απηύθυνε ένα μήνυμα στους παραβρισκόμενους, στο οποίο είπε: «Η χώρα χρειάζεται μια καινούργια αρχή και θα την έχει και η Ξάνθη χρειάζεται μια καινούργια αρχή και θα την έχει».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα