Γενική

Γ. Ανδρέου: «Ώρες ευθύνης για όλους μας»

Μήνυμα της υποψηφίας βουλευτή ΝΔ Ξάνθης για την οικονομική κρίση

«Η πρόσκληση για την ανανέωση της λαϊκής εντολής έρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη παγκόσμια συγκυρία. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση μεταπολεμικά», τονίζει η Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ξάνθης κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη και προσθέτει ότι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για περισσότερη ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή ή οπισθοχωρούμε στις αυταπάτες και τον λαϊκισμό της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ, που τίποτα δεν έμαθε και σε τίποτα δεν άλλαξε.
Οι Έλληνες, οι Ξανθιώτες, ξέρουν καλά ότι το ΠΑΣΟΚ κληροδότησε μια διαλυμένη κρατική μηχανή που αντί να εξυπηρετεί απομυζά τον πολίτη, ένα τεράστιο δημόσιο χρέος που ναρκοθετεί κάθε προϋπολογισμό. Τώρα υπόσχονται τα πάντα στους πάντες. Μιλούν για τεράστια προβλήματα την ίδια ώρα που μοιράζουν ανώδυνες και ευχάριστες λύσεις.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής πήρε μια δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών. Τώρα είναι ή ώρα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα.
Είναι η ώρα της συσπείρωσης για τη δικαίωση των σταθερών αξιών της παράταξης. Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον με μια καθαρή επιλογή».

Σχετικά Άρθρα