Γενική

Αύριο ο Κώστας Καραμανλής στην Θράκη

Θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη

Πολλές είναι οι προετοιμασίες για την αυριανή έλευση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Θράκη και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος διεξαγωγής της συγκέντρωσης θα είναι η Πλατεία Ελευθερίας στον ΟΣΕ, εκεί όπου είχε γίνει δηλαδή και η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να κάνει κάτι άλλο στην περιοχή, πέραν της ομιλίας. Δεν αποκλείεται όμως να επισκεφθεί την Ξάνθη και την Κομοτηνή αν του το επιτρέψει ο χρόνος. Ωστόσο, το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την άφιξή του.
Τα τοπικά στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε αναβρασμό, προγραμματίζοντας την «κάθοδο» στην γειτονική μας πόλη, μιας και με την Εγνατία, οι αποστάσεις είναι πια πολύ κοντινές. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Στόχος είναι να υπάρξει κινητοποίηση και η παρουσία του Καραμανλή στην Θράκη να σηματοδοτήσει την αλλαγή κλίματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ, να κάνει απολογισμό και αυτοκριτική για τα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει αναφορά και στο θέμα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη.

Σχετικά Άρθρα