Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Μετά τον Κοντό Αλέκο που με «βιομηχανία» αγωγών και μηνύσεων επιχειρεί την ΦΙΜΩΣΗ μας γιατί τον «ενοχλεί» η ΑΛΗΘΕΙΑ, την σκυτάλη πήρε ο γνωστός Μπουδούρ, ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ν. Ξάνθης που είχε καταγγελθεί από τους συναδέλφους και τον Δημήτρη Λύρατζη (επίτιμο Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων), γιατί «μαζί με τον γαμπρό του, είχαν βάλει «χέρι» στο ταμείο του σωματείου και ο πρώτος πήρε 1.000 Ευρώ κι ο δεύτερος 2.000 Ευρώ, με αποτέλεσμα να μηνυθούν και όταν τελικά (ο Μπουδούρ), αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα, οι συνάδελφοί του να τον «αθωώσουν» στο δικαστήριο τον περασμένο Μάϊο αν δεν κάνουμε λάθος..
Μαχητής

Με το σύνθημα «Ούτε ίσως, ούτε αύριο – πράσινες λύσεις τώρα» κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές οι Οικολόγοι – Πράσινοι, οι οποίοι ανακοίνωσαν τους συνδυασμούς τους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Με τη φιλοδοξία να εκλέξουν δύο βουλευτές στη Θεσσαλονίκη (από έναν σε κάθε εκλογική περιφέρειά της), οι οικολόγοι προσπαθούν να λάβουν κομμάτι της «εκλογικής πίτας» σε μια χρονική συγκυρία που κάθε τι «πράσινο» δείχνει να πουλάει. Η «Θ» έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο ζήτημα και στις παραμέτρους του, πολύ πριν την προκήρυξη των εκλογών. Οι οποίες βρίσκουν τους «πράσινους» να κατεβάζουν τρεις υποψήφιους στην Ξάνθη, με τους δύο εξ αυτών να είναι από… αλλού.Συγκεκριμένα, την ψήφο των Ξανθιωτών διεκδικούν ο Ξανθιώτης μελισσοκόμος και ασχολούμενος με τη στήριξη προγραμμάτων οικοτουρισμού κ. Γεώργιος Μασκαλίδης, ο ιδιωτικός υπάλληλος κ. Δημοσθένης Σοφής από την Καλάνδρα Χαλκιδικής και η εξ Αθηνών και διαμένουσα στη Θεσσαλονίκη δασολόγος κα Μαρία Παναγιωτοπούλου.
Θράκη

Ο κύριος Σγουρίδης «φωτογραφίζοντας» τους κυρίους Κοντό-Ράπτη τόνισε μάλιστα με έμφαση για τα εργοστάσια: «Αυτοί κλείσανε τα Συνεταιριστικά, δεσμεύομαι να αξιοποιηθεί η περιουσία τους υπέρ των άνεργων και των αγροτών!»-Που σημαίνει ότι το θέμα των συνεταιριστικών εργοστασίων θα είναι από τα πρώτα με τα οποία θα ασχοληθεί ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής εφόσον επανεκλεγεί βουλευτής.
Αδέσμευτη

Απαντάει το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης στην δημόσια παρέμβαση της δημοτικής συμβούλου κ. Πατσίδου ως προς την οργάνωση και την διαδικασία υλοποίησης των Γιορτών Παλιάς Πόλης.
Το κείμενο της απάντησης:
«Εκεί, όπου οι προσπάθειες ξεκινούν από όλους και κάνουν την Ξάνθη, πόλη πρότυπο πολιτισμού…
Εμπρός

Ιδιαίτερα επιτυχής αποδείχθηκε η επιλογή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να πραγματοποιήσει διαφημιστική ενέργεια για την προβολή των τουριστικών προορισμών της στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, στο Λευκό Πύργο. Η διαφημιστική ενέργεια πραγματοποιήθηκε από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Τουριστικής Προβολής για το έτος 2009 και για δεύτερη συνεχή χρονιά επιλέχτηκε κεντρικό σημείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετά την εξίσου επιτυχημένη επιλογή της Καμάρας την προηγούμενη χρονιά.
Αγώνας

Κάποτε τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κάθε ομιλία αναφέρονταν στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου και σε όσα πρέ­σβευε. Τώρα δεν γίνεται πλέον καμία αναφορά ακόμη και από τον γιο του.
Η ομιλία του Κ. Καραμανλή στις Σέρρες είχε άρωμα αειμνήστου, λόγω αναφοράς στο όνομα του… θείου! Άλλωστε η συγκέντρωση ήταν στην πατρίδα του.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα