fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλημέρα και Καλή εβδομάδα να έχουμε!
* Προτελευταία εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση. Σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα στην Κομοτηνή και αύριο ο Κώστας Καραμανλής στην Αλεξανδρούπολη.
* Κατά τα άλλα οι υποψήφιοι μας ανταλλάσσουν χειραψίες αβέρτα κουβέρτα, φιλιά στο φουλ και αγκαλιές σε σημείο παρεξήγησης.
* Ε μέρες τους είναι αυτές. Μετά τις 4 Οκτωβρίου γυρίζουν στην πραγματική τους ζωή και γίνονται όπως πριν την προκήρυξη των εκλογών.
* Εκτός αν δεν έχουμε αυτοδυναμία επομένως θα παραταθεί αυτή η έκρηξη αγάπης και ευτυχίας στην συμπεριφορά τους προς τους ψηφοφόρους.
* «Σας αγαπώ όλους. Μπορώ να σας αλλάξω τη ζωή. Μπορούμε μαζί».
* Και πλέον ο κόσμος γελάει με αυτά. Εκτός αν έχει όφελος ή συμφέρον επομένως θα κάνει τα πάντα για τον υποψήφιο- α και κυρίως να του φουσκώνει τα μυαλά ότι είναι οι καλύτεροι και ότι θα τα πάνε τέλεια.
* Γιατί έτσι φουσκώνουν σαν παγώνια και μπορούν να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο αγώνα. Αλλιώς θα ήταν σαν τον συγχωρεμένο τον Michael Jackson. Δεν θα μπορούσαν να κοιμηθούν και θα τους έκαναν ολική αναισθησία για να τους πάρει στην αγκαλιά του ο Μορφέας…
* Και ας πάμε σε μια είδηση που είναι όντως ουσιαστική και με χαροποίησε ιδιαίτερα.
* Στην καλή μου φίλη Μαρία Νικολάου δόθηκε το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου» φέτος.
* Η Μαρία Νικολάου, δημοσιογράφος με πολλαπλή δραστηριότητα, τιμήθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γερμανική Πρεσβεία στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Την απονομή του βραβείου έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρης Σιούφας.
* Το βραβείο συνοδεύεται από ένα ταξίδι στη Γερμανία, με πρόσκληση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, και από χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ. Στη νικήτρια παρέχεται επιπλέον δύο χρόνια δωρεάν πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
* Το βραβείο, το οποίο φέρει το όνομα της έγκριτης δημοσιογράφου και εκδότριας Ελένης Βλάχου, απονέμεται ανά διετία για εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της ειδησεογραφικής κάλυψης και του σχολιασμού ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων για λογαριασμό ελληνικών ΜΜΕ (στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και το διαδίκτυο).
* Πρώτη φορά δόθηκε σε γυναίκα δημοσιογράφο και μάλιστα από την Περιφέρεια.
* Ειλικρινά δεν προλαβαίνω να δίνω συγχαρητήρια στη φίλη μου την Μαρία γιατί τα βραβεία που παίρνει είναι ήδη πολλά.
* Αλλά το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αναγνώριση της από τον απλό κόσμο, που την διαβάζει στην εφημερίδα, την ακούει στο ραδιόφωνο, την έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΤ 3.
* Της εύχομαι να είναι γερή και δυνατή και να δίνει χαρές στους πολύ καλούς γονείς της, την κα Ζωή και τον κο Χαράλαμπο.
* Την Μαρία την γνωρίζω από το 1996 που πήγαμε μαζί στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Κομοτηνής και ακόμη παραμένουμε φίλες.
* Το μοναδικό που απολαμβάνω είναι ότι όταν πηγαίνω στο χωριό της στη Σάλπη και καθόμαστε στον καναπέ και λέμε τα πολύ δικά μας, που δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία.
* Γιατί για εμένα η Μαρία είναι φίλη, πραγματική φίλη.
* Μαρία μου μόνο χαρές από εδώ και στο εξής…
* Την Μαρία την ακούτε στην ΕΡΑ Κομοτηνής το απόγευμα και την διαβάζετε στην Μακεδονία.

Σχετικά Άρθρα