Γενική

«Επιλέξτε τον Κ. Καραμανλή να μη ξαναγυρίσει πίσω ο τόπος»

Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Ξάνθης Μπουδούρ Αχμέτ προς μουσουλμάνους και χριστιανούς

«Συμπολίτισσα, Συμπολίτη
Στις εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 2009 κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο Αρχηγός της και Πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για το Ν. Ξάνθης.
Με σκοπό να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με διάθεση να φανώ χρήσιμος σε όλους τους συμπολίτες μου μουσουλμάνους και χριστιανούς, διεκδικώ την ψήφο σας και ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, δηλώνοντας σας ότι η μόνη μου υπόσχεση θα είναι να φανώ αντάξιος της προτίμησης σας και της εμπιστοσύνης σας και να υπηρετήσω πιστά το συμφέρον του τόπου.
Προς τους μουσουλμάνους συντοπίτες μου απευθύνω αγωνιστικό χαιρετισμό νίκης και τους καλώ να στηρίξουν την προσπάθεια της Ν.Δ. και του Κώστα Καραμανλή, ως της μόνης υπεύθυνης δύναμης, ως της μόνης ελπίδας για τον τόπο.
Τους καλώ να επιλέξουν ανάμεσα στον λαϊκισμό και την υπευθυνότητα, ανάμεσα στην άκρατη υποσχεσιολογία και την ειλικρίνεια, τους καλώ να επιλέξουν τη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή, για να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο και να μην ξαναγυρίσει ο τόπος πίσω.
Γέννημα θρέμμα Ξανθιώτης, τέκνο μιας πολύτεκνης φτωχής οικογένειας από τα Κιμμέρια Ξάνθης, που έμαθα να αγωνίζομαι καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου, εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο με αγωνιστική διάθεση και αγάπη για τον τόπο, με σκοπό να φανώ χρήσιμος για όλους τους συντοπίτες μου, για να υποχρεώσω με την φωνή μου να σκύψει η πολιτεία επάνω στα προβλήματα των συμπολιτών μου μουσουλμάνων κατοίκων αυτού του τόπου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση αυτών των προβλημάτων και εν τέλει στην επίλυση τους.
Θέλω τον εαυτό μου στρατιώτη στην προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή και θα αγωνιστώ με πίστη και αφοσίωση για να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης του.
Με υπευθυνότητα, με πάθος και αγωνιστικότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος και με αξιοπρέπεια, πολιτεύομαι και ζητώ να με στηρίξετε, να δυναμώσετε τη φωνή μου για να υπηρετήσω με συνέπεια το συμφέρον αυτού του τόπου για να διεκδικήσω λύσεις για κάθε ατομικό και συλλογικό πρόβλημα, λύσεις για όλη την Ξάνθη και τους κατοίκους τους μουσουλμάνους και χριστιανούς».
Μπουδούρ Αχμέτ
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα