Γενική

«Επιβαρύνει την θέση του με την λιποταξία του»

Απάντηση Αλέκου Κοντού στον Κώστα Ζαγναφέρη περί μη καθαρού ψηφοδελτίου

Το γάντι πέταξε στον πολιτευτή της ΝΔ κο Κώστα Ζαγναφέρη ο οποίος έκανε λόγο για μη καθαρό ψηφοδέλτιο στο Νομό Ξάνθης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέξανδρος Κοντός. Συγκεκριμένα ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του παραιτηθέντος συνυποψηφίου του δήλωσε τα εξής:
«Ο κ. Κώστας Ζαγναφέρης υπήρξε συνυποψήφιος μου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2004 και του 2007.
Οι πολίτες της Ξάνθης έκαναν την αξιολόγησή τους και την επιλογή τους, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Τους έχω ανταποδώσει την εμπιστοσύνη αυτή, με κάθε μέσο που είχα στη διάθεση μου, από όποιο πόστο και αν βρέθηκα.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω με ακόμη μεγαλύτερη μαχητικότητα γνωρίζοντας καλά ότι ο κόσμος της Ξάνθης είναι δίπλα μου και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Αν ο κ. Ζαγναφέρης επιλέγει να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την παράταξη που τον τίμησε χρίζοντας τον υποψήφιο, αυτό είναι δική του υπόθεση και γι αυτή κρίνεται από την κοινωνία της Ξάνθης και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν τον τιμά, όμως, να προσπαθεί να συγκαλύψει την ατολμία και την ανασφάλεια του με ηθικολογίες.
Εξάλλου, είναι γνωστό ότι το βράδυ της Δευτέρας πανηγύριζε στην Ξάνθη το γεγονός ότι είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.
Προφανώς, η ανταπόκριση που συνάντησε δε ήταν τόσο θερμή, όσο ο ενθουσιασμός του…
Με τον τρόπο που επέλεξε να «λιποτακτήσει» την ώρα της «μάχης», απλώς επιβαρύνει την θέση του απέναντι σε εκείνους που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία δυνατή και συσπειρωμένη ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, που έχουμε μπροστά μας».

Σχετικά Άρθρα