Γενική

«Εμείς μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο»

Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης

Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων, στα ψηφοδέλτια των πολιτικών κομμάτων, οι επιλεχθέντες υποψήφιοι βουλευτές, ξεκινούν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία και ρίχθηκε στη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης. Η αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε η πρώτη του ανοιχτή ομιλία ήταν γεμάτη από ψηφοφόρους του κόμματος, δίνοντας έτσι το μήνυμα προς τον ίδιο, ότι θα τον στηρίξουν και πάλι.
Στην ομιλία του ο κ. Σγουρίδης, ανέφερε τα «στραβοπατήματα» της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας για τα λάθη που έγιναν στα χρόνια της διακυβέρνησής της, καθώς και τον κακό χειρισμό από τη μεριά της των πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων.
Ο κ. Σγουρίδης, αναφέρθηκε στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις, που έδινε προεκλογικά, μιλώντας πάντα στον ενεστώτα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Ο Πρωθυπουργός πάντα μιλούσε στον ενεστώτα. Τον ακούσαμε πάρα πολλές φορές να λέει: «κατασκευάζουμε, δημιουργούμε, φτιάχνουμε». Ποτέ δεν είπε: «κατασκευάσαμε, δημιουργήσαμε, φτιάξαμε». Όλο δημιουργούσε. Από το 2004 μέχρι τώρα δημιουργούσε. Δημιουργούσε όμως την καταστροφή της χώρας», ανέφερε ο κ. Σγουρίδης.
Στη συνέχεια της ομιλίας του δήλωσε, ότι σε αυτές τις εκλογές αναμετρώνται δύο πολιτικές φιλοσοφίες και όχι δύο κόμματα, πολιτικές φιλοσοφίες, οι οποίες δεν είναι άλλες από αυτή της συντήρησης και αυτή της προόδου.
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, είπε πως αυτή δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από τη Νέα Δημοκρατία πιο μπροστά και με τον ερχομό της παγκόσμιας κρίσης, «η Ελλάδα μοιάζει με καρυδότσουφλο μέσα στον ωκεανό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα