Γενική

«Δεν τους χαρίζουμε την Ελλάδα ούτε το νομό μας»

Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή της Δημοκρατικής Αναγέννησης Ν. Ξάνθης Κωνταντίνου Θ. Κουτελίδη

«Μετά από περισσή περίσκεψη, αποφάσισα να θέσω εαυτόν στην εκλογική διαδικασία των βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου στο νομό μας.
Δεν τους χαρίζουμε την Ελλάδα δεν τους χαρίζουμε το νομό μας, πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει αντίσταση στα νεοταξικα σχέδια τους για την Θράκη, πρέπει να καταλάβουν ότι ο καιρός είναι κοντά που θα δούμε να υλοποιούνται οι παράλογες απαιτήσεις της Τουρκίας ,όχι στον ενδοτισμό όχι στην υποχωρητικότητα.
Η ανεργία μαστίζει την τοπική κοινωνία μας, υποσχέσεις και ευχολόγια από τα κόμματα εξουσίας που έμειναν χωρίς υλοποίηση, μια ομερτά των τοπικών πολιτικών δυνάμεων, που προσπαθούν να μας υποδείξουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από τους ιδίους και τους ίδιους, φτάνει πια το ποτήρι ξεχείλισε.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση τιμά και σέβεται τον απλό λαό, που μοχθεί για την καθημερινότητα του, είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο εθνικό κοινοβούλιο για τον απλό πολίτη, να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την Ελλάδα μας όπως άλλωστε έπραξε και στο παρελθόν με το πρόεδρο της Στέλιο Παπαθεμελη από τους θεσμικούς ρόλους που υπηρέτησε στην πολιτική σταδιοδρομία του.
Για το σταμάτημα της κατρακύλας που έχει πάρει ο τόπος, τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την Πατρίδα και τον λαό μας, καλώ όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου.
«Ωρίμασε πια ο καιρός ο λαός να βάλει φρένο στην κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας και τον λαό μας, τα διαπλεκόμενα και οι εκφραστές τους. Ψήφος τώρα στην εντιμότητα και την συνέπεια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
NOMOY ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα