Γενική

30 χρονος θείος προήγαγε σε πορνεία την 19χρονη ανηψιά του στη Γενισέα

Συνελήφθησαν μαστροπός και πελάτης
Συνελήφθη ένας 59χρονος αλλοδαπός πολίτης Ρουμανίας, ο οποίος ήλθε σε εξώγαμη συνουσία, αντί τιμήματος 20 ευρώ με 19χρονη ημεδαπή την οποία προήγαγε σε πορνεία ο 30χρονος θείος της στη Γενισέα Ξάνθης. Στη συνέχεια ο 30χρονος με τη 19χρονη, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την οικία του 59χρονου αλλοδαπού, διάφορα προσωπικά του αντικείμενα με σκοπό να τα ιδιοποιηθούν και ο 59χρονος αντιλαμβανόμενος τούτο, έπληξε με σιδερένια ράβδο στην αριστερή πλευρά τον 30χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Οι δράστες (πλην της 19χρονης η οποία διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται) συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θ αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Πήγε να τον γράψει και τα άκουσε
Συνελήφθη ένας 26χρονος ο οποίος τη στιγμή βεβαίωσης παράβασής του για μη χρήση προστατευτικού κράνους εξύβρισε αστυνομικό με ακατονόμαστες φράσεις στον Κένταυρο Ξάνθης,
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου που διενεργεί την προανάκριση θ αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κοντά στους μαθητές
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ταξίαρχος Ανδρέας ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά.
Επιπλέον το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης την 11.09.2009 διένειμε φυλλάδια σε κεντρικά σημεία και σχολεία της πόλης μας με ενημερωτικό περιεχόμενο για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν οι μαθητές, οι γονείς τους και οι δάσκαλοι με σκοπό την ασφαλή μετακίνησή τους και ειδικότερα την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα.
Η Τροχαία αρχίζει παράλληλα ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία και σχεδιάζει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα διευκολύνουν τη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα