Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Καρατζίνης, «Άρωμα» ή… κάτι άλλο η αιτία;*Ουδείς γνωρίζει την πραγματική αιτία της «πρόωρης λήξης της θητείας Πέτρου από τον Υπουργό Υγείας», ενώ πληροφορίες μας μιλάνε για «θέμα-βόμβα» που συνδέεται με την Καρδιολογική κλινική! Αναπληρωτής Διοικητής ο Χατζηαποστόλου, Πρόεδρος η ΕΥΑ*Ο πρώην Ξανθιώτης Υπουργός φάνηκε ανίσχυρος να στηρίξει τον «στενό» του συνεργάτη στον Υπουργό Υγείας κι ας τούκανε αυτός όλα τα… χατίρια, ώστε η λήξη της θητείας του να μη γίνει με τόσο «άκομψο»τρόπο…! Παραμονές εκλογών και δυστυχώς το ένα λάθος πίσω από το άλλο πυροδοτούν νέα εσωκομματική κόντρα στη Νέα Δημοκρατία Ξάνθης. Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού πρώτα προέβη στην «εγκληματική» αντικατάσταση του Θανάση Καρατζίνη από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης, προέβη και σε δεύτερη ατυχή Υπουργική απόφαση και μάλιστα παραμονές εκλογών, «διώχνοντας» από τη θέση του πρόωρα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Πέτρου Πέτρου και μάλιστα… αζημίως για το δημόσιο!!!Απόφαση που αποτελεί ουσιαστικά μια ακόμη σοβαρή πολιτική ήττα για τον πρώην Υπουργό Κοντού Αλέκου αφού πληροφορίες μας λένε ότι «πρόσφατα ο Πέτρου είχε λάβει υπόσχεση για ανανέωση της θητείας του για άλλα δύο χρόνια»!!!
Μαχητής

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η κομματική οργάνωση της Ν.Δ. για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου… Ακόμη και με ενδεχόμενη απουσία του Αλέκου Κοντού, οι «παραμένοντες» από τους ενδιαφερόμενους, περιορίζονται σε… λιγότερους πό τους απαιτούμενους! Αν σ’ όλα αυτά προσθέσουμε και την μετά δυσκολίας συμμετοχή ενός μόνο μουσουλμάνου (Μπουδούρ Αχμέτ), η Ν.Δ. τοπικά κοντεύει να πάθει… πανωλεθρία πριν καλά – καλά καταρτιστούν τα ψηφοδέλτιά της! Αν λοιπόν σήμερα οριστικοποιηθεί η μη συμμετοχή του Αλέκου Κοντού, τότε στην καλύτερη περίπτωση το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. θα περιλαμβάνει τους Φίλιππο Τσαλίδη, Κώστα Ζαγναφέρη, Μπουδούρ Αχμέτ, ένα… γκαρσόνι του Στέλιου Μωραΐτη (αφού δεν υπάρχει από καμία άλλη μειονοτική κατεύθυνση ενδιαφέρον) και έναν εκ των Π. Παπαδόπουλου και Γεωργίας Ανδρέου!
Θράκη

Σε νομό της Θράκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλοντας -όπως τόνισε- να δώσει απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα. Ποιος είναι αυτός ο Νομός, δεν το διευκρίνισε πάντως, αλλά μάλλον θα είναι η Ροδόπη ή ο Έβρος…Άλλωστε στην Κομοτηνή είναι και η έδρα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.
Αδέσμευτη

Ανάστατοι οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ του Νομού Ξάνθης μετά από τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για τον καθορισμό των χώρων αναμονής και στάθμευσης (πιάτσες) των ΤΑΞΙ στην πόλη της Ξάνθης. Απειλώντας με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις αλλά και την καθολική συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου προσπαθούν να βρουν συμπαραστάτες στα αιτήματα τους.
Ακρίτας

Σχετικά Άρθρα