Γενική

Δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο οι εκλογές

Βγήκε το ΦΕΚ για την μετακίνηση των εργαζομένων της ΣΕΒΑΘ, σε θέσεις στην περιφέρεια- Καθοριστικός ο ρόλος του πρ. Υπουργού Αλ. Κοντού

Ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο τα ονόματα των εργαζομένων της ΣΕΒΑΘ, οι οποίοι μετακινούνται σε θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από το «λουκέτο» στην επιχείρηση.
«Η προσπάθεια των εργαζομένων να μη μείνουν στον «αέρα», απέδωσε καρπούς και έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα εργάζονται και πάλι», ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΣΕΒΑΘ Δημήτρης Αραμπατζής, τονίζοντας και τον καθοριστικό ρόλο της όλης εξέλιξης, του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρου Κοντού.
Οι εργαζόμενοι της ΣΕΒΑΘ, αλλά και της ΣΕΠΕΚ, τοποθετούνται στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, δηλαδή με το ίδιο καθεστώς, που επικρατούσε στα εργοστάσια, όπου εργάζονταν.
Δημήτρης Αραμπατζής: «Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από αυτήν την εξέλιξη»
Το θέμα θεωρείται λήξαν και το μόνο που απομένει είναι η τοποθέτηση των εργαζομένων στις θέσεις, τις οποίες θα αναλάβουν.
«Είναι πλέον τελεσίδικο. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε το Υπουργείο Εσωτερικών να κοινοποιήσει και επίσημα το ΦΕΚ στην περιφέρεια, για να μας καλέσει για δουλειά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΣΕΒΑΘ Δημήτρης Αραμπατζής, εμφανώς ικανοποιημένος.
Σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, οι επερχόμενες εκλογές δε θα αποτελέσουν εμπόδιο στην τοποθέτηση των εργαζομένων σε θέσεις της περιφέρειας, αφού όπως λέει ο ίδιος, στην ουσία πρόκειται για μετακινήσεις και όχι για προσλήψεις.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα