Γενική

Διάθεση λαχείων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης

Γράφει ο Νικόλαος Φωτιάδης*

Διατέθηκε και την φετινή χρονιά στην Ξάνθη μεγάλος αριθμός λαχείων της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Ως Πρόεδρος την Οικονομικής επιτροπής του Συλλόγου μας «Η Αγάπη», απευθύνθηκα και φέτος σε Συλλόγους, Αρχές, Απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας και με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών της πόλης μας (ο πρώτος ιδρυθείς Πανελληνίως και ο πρώτος αναλογικά με πληθυσμό σε προσφορά αίματος κάθε χρόνο).
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι αγόρασαν λαχεία για ενίσχυση των Αιμοδοτών, την Ιερά Μητρόπολη, το Δ Σώμα Στρατού, τη Νομαρχία και την Δημαρχεία Ξάνθης, τους Διευθυντές των Υποκαταστημάτων Τραπεζών, κυρίως όμως τους απλούς πολίτες (χριστιανούς και μουσουλμάνους) που με προθυμία έδωσαν τον οβολό τους για τον ιερό σκοπό ενισχύσεως του έργου των Αιμοδοτών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι χιλιάδες εθελοντές Αιμοδότες της Ξάνθης πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει το ανθρωπιστικό έργο τους και είναι πάντα κοντά τους.
Θυμάμαι πάντα αυτό που διάβασα πριν χρόνια σε έντυπο αιμοδοτών: «Όταν παίρνεις γεμίζεις τις τσέπες σου, όταν δίνεις γεμίζεις την ψυχή σου». Αυτό κάνουν οι εθελοντές αιμοδότες, δίνοντας κάθε φορά από το αίμα τους για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπος!!

*Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Υποδιοικητής Δ ΣΣ

Σχετικά Άρθρα