Γενική

Τα έργα που κάποιοι δεν «βλέπουν»

Απάντηση Νομάρχη Ξάνθης σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΖΑΓΑΛΙΣΑ» για την γέφυρα της Σμίνθης

Την 10 η Αυγούστου 2009, η εφημερίδα «ΖΑΓΑΛΙΣΑ» δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Η γέφυρα της ντροπής στην Σμίνθη», το οποίο αναφέρει ότι δήθεν κοροϊδεύουμε τους Πομάκους, δηλαδή, προεκλογικά τοποθετούμε πινακίδες και μετεκλογικά ξεχνάμε να τις ξηλώσουμε, καθώς και ότι υποσχεθήκαμε έργα. Παράλληλα έχει φωτογραφίες μιας πινακίδας για την κατασκευή γέφυρας και μια φωτογραφία άσχετη πολύ μικρή, σε άλλο σημείο, μακριά από τη γέφυρα. Μάλιστα αναφέρει ότι, δήθεν, για να πάνε στο σχολείο τα παιδιά περνάνε από κορμούς που χρησιμεύουν σαν γέφυρα!!!
Αντί άλλης απαντήσεως στα αναγραφόμενα προκλητικά ψεύδη, αποστέλλουμε την φωτογραφία της γέφυρας που πραγματικά κατασκευάστηκε, μήκους 25 μέτρων, και εκφράζουμε την λύπη μας για την, με γνώση, διαστρέβλωση της αλήθειας γιατί- άλλως- δεν ερμηνεύονται τα αναγραφόμενα.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης, δήλωσε: «Όσα έγιναν στην περιοχή της Σμίνθης και του Δήμου Μύκης αυτήν την χρονική περίοδο δεν έγιναν ποτέ. Το ξέρω, το γνωρίζω, ότι κάποιοι ενοχλούνται, αλλά αυτοί εκτίθενται όταν διαστρεβλώνουν προκλητικά την αλήθεια. Στην Σμίνθη κατασκευάσαμε όχι μία αλλά δύο (2) γέφυρες που έλειπαν, με πρωτοβουλία μας, παρότι ήταν υποχρέωση άλλου φορέα.
Ως Νομαρχία μιας Χώρας ισονομίας, ισοπολιτείας και παραδείγματος προς μίμηση, αποδείξαμε με εκατοντάδες έργα το αληθινό ενδιαφέρον και την συνέπειά μας, σε κάθε οικισμό, χωρίς διακρίσεις διαφορετικότητας.»

Σχετικά Άρθρα