Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Κι αν τελικά «τελειώσει» τον Άγγελο Μπεμπεκίδη από γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης ο Παπαχρήστου… επειδή «ενόχλησε» την «οικογένεια» της ΣΕΚΕ αυτή τη φορά…-Ποιόν θα ορίσει στη θέση του; Τον Γιαχοντούδη; -Κρίμα πάντως που ο «Πύρρος» παραμένει ανενεργός…-Κι από το Σωματείο καφέ μπαρ ακόμη παραιτήθηκε, μετά το «μνημόσυνο» που του έκανε ο Πασαλής όταν αποκαλύφθηκε ότι παράλληλα ήταν και…δημόσιος μετακλητός υπάλληλος του Κοντού, δεν γουστάρει πλέον να αναμιχθεί με τον συνδικαλισμό! -Τουτέστιν από εργατοπατέρας, προτιμά το…(επαγγελματίας) δημοτικο-πατέρας!
Μαχητής

*Πρώτη είδηση για τη στήλη, το ότι τελικά ο Σωκράτης Ξυνίδης είπε το «ναι» και οριστικά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.Με τη λογική ότι θάναι και ο κύριος Σγουρίδης (ως βουλευτής), το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι ένα.-Ποιος θα είναι όμως ο 3ος στο ψηφοδέλτιο; Ο κύριος Γιώργος Χουλιάρας, ή θα επιδιώξουν όπως την περασμένη φορά έναν υποψήφιο…»γλάστρα» για να μην αποδυναμωθούν οι Χριστιανοί υποψήφιοι;Σε αναμονή λοιπόν…αν και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ξάνθης είναι κατά 90% πανέτοιμο!-Με τη Νέα Δημοκρατία να «σκοτώνονται» στη κυριολεξία και η σύγκρουση Κοντού-Π. Παπαδόπουλου να παίρνει πλέον Πανελλήνιες διαστάσεις…
Αδέσμευτη

Αν με ρωτούσατε την περασμένη εβδομάδα θα σας έλεγα πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών για τον Οκτώβριο είχε απομακρυνθεί, ιδιαίτερα μετά την εκδήλωση των φετινών καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική. Σήμερα, σύμφωνα και με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, το ενδεχόμενο παραμένει ακόμη ανοιχτό, ενώ τα σενάρια που ξεδιπλώνονται είναι δύο και σαφή: α) Ο Κώστας Καραμανλής προχωράει την Παρασκευή σε έναν ευρύτατο ανασχηματισμό των κυβερνητικών στελεχών και πάει με νέο «τιμ» στην ΔΕΘ, β) Παραμένει με την σημερινή «σύνθεση» της ομάδας και πάει κατευθείαν σε εκλογές τον Οκτώβρη. Πάντως είναι αλήθεια, πως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε κανένα κομματικό ή κυβερνητικό στέλεχος. Πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες δύο ημέρες μέχρι και την Παρασκευή. Κοντός ψαλμός αλληλούια, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Θράκη

Επί τη ονομαστική του εορτή» κέρασε τους πολιτικούς – και όχι μόνο – φίλους του ο τ. υπουργός κ. Αλέξανδρος Κοντός, την Κυριακή 30 Αυγούστου σε καφετέρια του Εμπορικού Κέντρου «Κόσμος center. Αμέσως μετά την επίσημη έναρξη των γιορτών της Παλιάς Πόλης όπου και παρέστη και μεσούσης της συναυλίας ο κ. Κοντός με τη σύζυγό του κα Σταυρούλα δέχτηκε θερμές ευχές προσωπικού αλλά και …πολιτικού περιεχομένου από τον φίλο του – όπως γνωρίζουμε – υπουργό Μεταφορών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, από τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας κ. Δημήτρη Σταμάτη καθώς επίσης και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεολόγη Καλαϊτζή.
«Μέτρησε» τους φίλους του…
Ήταν εκεί επίσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Στέλιος Μωραϊτης, ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Θεοδωρίδης, ο κ. Γιάννης Ράπτης αλλά και ο δήμαρχος Μύκης κ. Αγγά, οι κοινοτάρχες Θερμών και Σατρών. Επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης, ο κ. Μούρκας, ο κ. Κατσαρίκας. Από το δημοσιογραφικό χώρο ο εκδότης του «ΕΜΠΡΟΣ» κ. Γιάννης Διαφωνίδης, παρέα με τον πρόεδρο του συνδέσμου Βιοτεχνών – Βιομηχάνων κ. Βασίλη Σκαρλάτο, ο εκδότης της «Φωνής της Ξάνθης» κ. Σταύρος Βλαχόπουλος, και ο εκδότης της εφημερίδας «Xanthi news» κ. Σταύρος Καρυπίδης. Να σημειώσουμε ότι απουσίαζε ο δήμαρχος Ξάνθης ο κ. Νομάρχης και ο κ. Τάτσης οι οποίοι και παρακολούθησαν τη συναυλία
Εμπρός

Σχετικά Άρθρα