Γενική

Εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν 3000 θεατές

Συμμετοχή Ένωσης Σωματείων TAEKWONDO Ξάνθης στις Γιορτές Νέστου 2009

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε στις Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Νομαρχίας Ξάνθης των Γιορτών Νέστου, η Ένωση Σωματείων ΤΑΕΚWΟΝDO Ξάνθης, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού μας Προπονητή κου Ανδρέα Χρηστίδη, προσθέτοντας την δική τους όμορφη «πινελιά» σε ένα φανταστικό τοπίο που λέγεται «Στενά Νέστου» και χαρίζοντας χρώμα στις εκδηλώσεις, με περίτεχνες ενέργειες, παρουσιάζοντας ένα όμορφο μισάωρο θέαμα στους παρευρισκόμενους λίγο πριν την συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στις 23 Αυγούστου στις 20:00 μμ.
Εντυπωσίασαν με τις αγωνιστικές τους ικανότητες Προπονητής και Αθλητές και καταχειροκροτήθηκαν από τους 3.000 παρευρισκόμενους θεατές- επισκέπτες, αφού στο πρόγραμμα περιέλαβαν ασκήσεις ακριβείας συγχρονισμένες με μουσική, ασκήσεις αυτοάμυνας, τεχνικές θραύσεων, αγωνιστική εκτέλεση ασκήσεων του Ολυμπιακού Αθλήματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Μάτης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό δίνοντας το πλούσιο βιογραφικό του Προπονητή και των αθλητών που συμμετείχαν και ευχαρίστησε τον Νομάρχη Ξάνθης κο Παυλίδη και την κα Στάντσιου Υπεύθυνη Τουρισμού της Νομαρχίας, για την Συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις αλλά και την μέχρι τώρα στήριξη στην Διοργάνωση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στην Πόλη μας, όπως επίσης και για κάθε τους Πολιτιστική Προβολή και Ανάπτυξη που δίνουν στο Νομό μας, μέσα από πλειάδα εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Συγχαρητήρια στη Νομαρχία Ξάνθης. Συγχαρητήρια και στους Ξανθιώτες αθλητές, για την όμορφη και δυναμική παρουσία τους και φέτος.

Σχετικά Άρθρα