Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλή σας ημέρα! Από αύριο η πόλη μας θα κινείται στους ρυθμούς των Γιορτών Παλιάς Πόλης.
* Ο Δήμαρχος Ξάνθης θα κηρύξει την επίσημη έναρξη και θα ακολουθήσει η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και του Δημήτρη Παπαδημητρίου.
* Την ίδια στιγμή διαβάζω την ανοιχτή επιστολή που μας απέστειλε ο σύλλογος για την προστασία και την αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης όπου αναφέρεται δυσμενώς στον πολιτιστικό θεσμό χαρακτηρίζοντας τον μονοδιάστατη σουβλακιάδα.
* Εγώ δεν θα το σχολιάσω απλά θα μεταφέρω την άποψη ενός φίλου μου δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την απάντηση μου.
* Μου είπε λοιπόν ότι οι κάτοικοι του Μόντε Κάρλο όταν έχει φόρμουλα νοικιάζουν τα σπίτια τους και φεύγουν.
* Η Ξάνθη βέβαια δεν είναι και δεν θα γίνει Μόντε Κάρλο αλλά όσο να ναι είναι πιο μπροστά αυτοί οι άνθρωποι από εμάς.
* Κατανοώ βέβαια ότι οι κάτοικοι στην παλιά πόλη χάνουν την ησυχία τους μία εβδομάδα και αν έχουν και παιδιά ή αρρώστους τα πράγματα γίνονται ανυπόφορα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσω των Γιορτών Παλιάς Πόλης η πόλη μας έγινε γνωστή στην χώρα μας και έχουμε τουρισμό και έσοδα.
* Για την αναβάθμιση του θεσμού και για τις αλλαγές καλό θα ήταν να τεθούν στο τραπέζι του διαλόγου, να βρεθεί χρυσή τομή και να μην γινόμαστε από δύο χωριά χωριάτες με τις διαφωνίες μας.
* Και αυτό το λέω προς όλες τις πλευρές. Ας βάλει κάποιος νερό στο κρασί του και ας ενώσει τις αντίθετες πλευρές. Θα τον ή θα την παραδεχθώ πραγματικά.
* Εμείς βέβαια παραμένουμε ακόμη στην Άννα Βίσση και σας παρουσιάζω δικές μου φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Μαριπόσα λίγες ώρες πριν την συναυλία της.
* Καλό Σαββατοκύριακο και τα λέμε από Σεπτέμβρη!

Σχετικά Άρθρα