Γενική

Ιδανικό τουριστικό θέρετρο το ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ Φαναρίου

Το ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ ΦΑΝΑΡΙΟΥ: Είναι ιδιόκτητο οργανωμένο παραθεριστικό κέντρο, όπου τους θερινούς μήνες παραθερίζουν πρώην και νυν εργαζόμενοι του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.
Το Φανάρι είναι ένα ψαροχώρι στα θρακικά παράλια του Β. Αιγαίου .Ανήκει γεωργικά και πολιτικά στο νομό Ροδόπης με πρωτεύουσα την Κομοτηνή. Το ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ Φαναριού όπως προαναφέραμε καλύπτει τις παραθεριστικές ανάγκες, ανά επταήμερο, των εργαζομένων και των συνταξιούχων του ΟΤΕ, καθ όλη την διάρκεια των διακοπών της θερινής περιόδου.
Σε μία έκταση 20 περίπου στρεμμάτων έχουν οικοδομηθεί ανεξάρτητοι οικίσκοι των δύο δωματίων πλήρως εξοπλισμένοι, με όλους τους συναφείς βοηθητικούς μιας εν λειτουργία μικρής κατοικίας.
Το συγκεκριμένο παραθεριστικό δέντρο διαθέτει: διάφορα γήπεδα αθλοπαιδιών και πολύ πράσινο. Οι ασχολούμενοι με την συντήρηση των κήπων και των γηπέδων, δημιουργούν συνεχώς με γκαζόν και φυτά όλους τους χώρους του παραθεριστικού κέντρου .Πράγματι, έχει δημιουργηθεί μία όαση πράσινου σε απόσταση 500 μέτρων από τις ωραιότατες παραλίες, του κόλπου Φαναριού.
Θέλω να σημειώσω ότι, το ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ φαναριού έχει τόση βλάστηση και πράσινο, που θα το ζήλευε ακόμη και η κ. Σοφία Καραγιαννίδου. Η κ. Σοφία Καραγιαννίδου είναι πρώην εργαζόμενη στον Ο Τ .Ε και νυν Αντιδήμαρχος πράσινου του Δήμου Ξάνθης.
Επίσης, με μεγάλη επιμέλεια έχει οργανωθεί με ιδιώτη συνεργάτη επιχειρηματία, το θέμα εστίασης των παραθεριστών με το σύστημα της αυτοεξυπηρέτησης . Το μενού μεσημέρι βράδυ περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία φαγητών σε πολύ καλή ποιότητα και με προσιτές τιμές, για κάθε βαλάντιο των παραθεριστών, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.
Κοντολογίς, μπορούμε να πούμε ότι, ο ΟΤΕ σαν κοινωφελής Οργανισμός έχει κερδίσει το στοίχημα της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στην περίπτωση του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ Φαναριού.
Δεν έχουμε υπόψη μας, αλλά οι εντεταλμένοι του Οργανισμού ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ, θα είναι δυνατό να μας πληροφορήσουν τον βαθμό συντήρησης και λειτουργίας του μηχανοηλεκτρικού εξοπλισμού του υπόψη κέντρου. Όπως επίσης και τον βαθμό ασφάλειας; και συμπεριφοράς μεγάλων και μικρών στην ηλικία, μέσα σ αυτόν τον πολύ καλά διαμορφωμένο περιβαλλοντικό χώρο.

Μενέλαος Καρυωτάκης

Σχετικά Άρθρα