Γενική

Είναι κίνδυνος θάνατος στο μέσον του δρόμου στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Έκλεψαν τα καπάκια αλλά κανείς δεν έχει φροντίσει να καλύψει την τρύπα ενός μέτρου που δημιουργήθηκε

Σε μια χώρα όπου κάποιοι κάνουν την τύχη τους πωλώντας άχρηστα μέταλλα, η κλοπή των καπακιών από τα φρεάτια αποτελεί πρόβλημα εδώ και χρόνια. Ως αποτέλεσμα, οι δρόμοι της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τους οδηγούς δικύκλων.
Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε χθες Παρασκευή 21 Αυγούστου πρέπει να μιλάνε από μόνες τους, μιας και το συγκεκριμένο φρεάτιο είναι στην μέση του δρόμου και είναι έτσι για πολλές μέρες!!! Δεν ξέρουμε αν είναι αρμόδια η ΔΕΥΑΞ, ο Δήμος Ξάνθης ή η ίδια η ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ για την αντικατάστασή τους. Το σίγουρο είναι ότι στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ υπάρχει σήμερα μια παγίδα θανάτου για τους οδηγούς και πιθανών και για τους περιπατητές μιας και στο σημείο δεν υπάρχει και κατάλληλος φωτισμός.
Δεν μπορώ να πιστέψω πώς είναι δυνατόν να μη μπορεί να σταματήσει η αστυνομία της Ξάνθης αυτό το φαινόμενο βανδαλισμού. Τα κλέβουν οι περιπλανώμενοι ρακοσυλλέκτες και τα πουλάνε σε κάποιες επιχειρήσεις οι οποίες τα λειώνουν ή τα διαθέτουν σε κάποιον που μπορεί να τα εμπορευθεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσα πολλά χυτήρια στη περιοχή μας, και θεωρώ ότι είναι εύκολο να εντοπίσεις τα σημεία που πωλούνται τα κλεμμένα καπάκια.
Πέρα από αυτό το γεγονός ο Δήμος ή η διοίκηση της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ πρέπει να ενεργήσουν άμεσα για την σήμανση του φρεατίου ή ακόμη καλύτερα για την αποκατάσταση των φρεατίων.

Σχετικά Άρθρα