Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλημερούδια! Τι μου κάνετε;
* Η ζωή τραβάει την ανηφόρα και εμείς μαζί της. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε πρώτη εβδομάδα διακοπών να εργαστούμε. Το αφεντικό μου κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να με πείσει ότι τελείωσε το καλοκαίρι φορώντας φθινοπωρινά ρούχα. Αλλά εγώ πάλι επιμένω. Αν και χθες έβαλα και εγώ σακάκι γιατί το air condition είναι ύπουλος εχθρός.
* Τα βράδια πάντως το αεράκι είναι παραπάνω από δροσερό και χρειάζεται και σακάκι. Αλλά ας μην τα παραλέμε. Είναι τα μελτέμια του Αυγούστου.
* Αλλά τον πιο τρελό αέρα τον έχουν οι Κυκλάδες. Πέρυσι τον Αύγουστο βρέθηκα στην Τήνο και κατάλαβα τι θα πει αέρας. Μια ζαλούρα μόνιμη στο κεφάλι.
* Πάντως προχθές είχε πολλή ζέστη και πολλοί βρέθηκαν στη θάλασσα για βουτιές και ηλιοθεραπεία. Σας παραδέχομαι. Αυτό θα πει ατελείωτες διακοπές.
* Το βραδάκι όλα τα νεανικά στέκια είναι γεμάτα αλλά και σε δρόμους και πεζοδρόμια ακόμη και σε σχολεία βλέπεις νέους να απολαμβάνουν τον ουρανό με τα αστέρια.
* Την άλλη εβδομάδα θα δούμε και δύο φεγγάρια. Το πραγματικό και τον πλανήτη Άρη που θα μοιάζει με φεγγάρι. Θα σεληνιαστούμε αγρίως πάλι. Προσοχή γιατί είμαστε φτιαγμένοι από νερό κατά 70%. Αν σας πειράζει κρατηθείτε μακριά από κόσμο. Δεν σας φταίνε οι άνθρωποι αν έχετε θεματάκι με τα σημεία της φύσης.
* Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι δημιουργικό αν είστε σε φόρμα. Όπως βραδινό μπανάκι, όπως αραλίκι στη βεράντα, όπως να μεγαλώσετε τον πληθυσμό της χώρας.
* Λέω τώρα εγώ. Εσείς κάντε ότι θέλετε.
* Όνειρα θερινής νυκτός εγώ πάντως κάνω χειμώνα- καλοκαίρι.
* Όπως παρατηρείτε επιμελώς αποφεύγω να σχολιάσω την επικαιρότητα γιατί νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη για τέτοιου είδους ταραΝΑΚΟΥνήματα.
* Και στο κάτω- κάτω είναι πολύ ανέραστη αυτή η επικαιρότητα. Δεν ξεσπάει ένα γερό σκάνδαλο με αίμα και σπέρμα.
* Ευτυχώς είναι ο Μπερλουσκόνι και πρόσφερε μόνο το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτό διαφημίζει τώρα το τι κάνει άγνωστο.
* Εκείνη η ιστορία με το call girl που πήγε μαζί της και έκανε δροσερά ντουζ για να συνέλθει αυτή. Σιγά τον επιβήτορα πια ο παππούς και ήθελε να συνέλθει. Ε με συγχωρείτε αλλά η αλήθεια να λέγεται.
* Αλλά καλά να πάθει κι αυτός. Τι νόμιζε ότι δεν θα τον βγάλει στα πέντε παζάρια;
* Και τώρα φωτογραφίζεται με τα παιδιά του και το εγγόνι του στην βίλα που πάει τα ουρί του παραδείσου. Και αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφισε ο κόσμος να διοικήσει μια χώρα.
* Αφήστε που το κρεβάτι που ήταν με το call girl του το είχε πάρει ο Πούτιν. Και τι του είπε δηλαδή όταν του έδωσε; «Άντε και καλά κρεβάτια;» για να μη γράψω τίποτα άλλο αλλά μπορείτε νομίζω να το σκεφτείτε.
* Ενώ ο Σαρκοζί, κύριος, παντρεύτηκε την Κάρλα Μπρούνι και θέλει να της κάνει και παιδί.
* Τώρα για τους δικούς μας πολιτικούς διαβάζω κατά καιρούς σε blogs ότι υπάρχουν πολλοί ζωηροί αλλά ποτέ δεν βγαίνει τίποτα φόρα παρτίδα. Ξέρουν αυτοί να τα κρύβουν. Αλλά τώρα που το μελετάω μπορεί να σκάσει τίποτα σαν βόμβα. Συνήθως έτσι γίνεται.
* Εάν πάντως γίνει κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι δεν είχα καμιά πληροφορία. Απλά θέλω η ζωή να ξεπερνάει τα σενάρια ταινιών και την φαντασία μας.
* Σας χαιρετώ. Τα σέβη μου.

Σχετικά Άρθρα