Ανεξέλεγκτο πλέον έχει γίνει το φαινόμενο της αισχροκέρδειας, η οποία παρατηρείται ολοένα και περισσότερο και σε περισσότερα προϊόντα και μάλιστα πρώτης ανάγκης.
Στην Ξάνθη, παρατηρείται αυτό το φαινόμενο από μαγαζί σε μαγαζί, με τις τιμές να διαφέρουν έως και 100%, στο ίδιο προϊόν.
Συγκεκριμένα ένα πακέτο επώνυμων μπισκότων, βρέθηκε να πωλείται προς 0,80 ευρώ, ενώ το ίδιο πακέτο σε άλλο κατάστημα πουλιόταν προς 1,60 ευρώ. Ακριβώς διπλάσια τιμή.
Άγνωστο που θα πάει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, η οποία έχει εξοργίσει τους καταναλωτές.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".