Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Σκληρή απάντηση στον εργολάβο και δημοτικό σύμβουλο Χρίστο Πούλιο έδωσε χθες ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης με αφορμή τα τελευταία «πολυσέλιδα» δελτία τύπου που έδωσε ο εκ Καρδίτσας όψιμος νέος πολιτικός…Η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω: Αλήθεια, σε ποια πόλη ζείτε κύριε Πούλιο; Έχει καταντήσει γραφικότητα η συνεχής και αδιάλειπτη κειμενογραφία του κου Πούλιου και της παράταξής τους, νομίζοντας ότι η πολιτική ασκείται με κείμενα αφορισμών, σπίλωσης και απαξίωσης υπολήψεων, ίσως και με ειρωνεία, τρόπος που ίσως εκφράζει τον ίδιο και μόνο τον ίδιο.Διαβάζοντας το τελευταίο «συγγραφικό» απόφθεγμα του κου Πούλιου, διακρίνει κανείς και αναρωτιέται, αν ο κ. Πούλιος γνωρίζει πράγματι σε ποια πόλη ζει…Κρίνει τη δημοτική αρχή για όλα όσα εκείνος φαντάζεται ότι μπορεί να υλοποιήσει, χωρίς ούτε καν να κάνει τον κόπο να μελετήσει αν οι απόψεις ή αντιγραμμένες πολιτικές άλλων πόλεων, μπορούν να έχουν εφαρμογή.
Μαχητής

Τάδε έφη Σωκράτης Ξυνίδης ενώπιον συνεργάτη μου προχθές το βράδυ: «Θεωρείται αναπόφευκτη η κάθοδός μου με το εθνικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αν γίνουν άμεσα οι εκλογές»…, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν δεχθεί να συμμετέχει στο επικρατείας, απάντησε πως: «Ένας Ξυνίδης ποτέ δε δέχεται την εύκολη λύση. Κρίνεται άμεσα από το λαό κι αν χρειαστεί αυτό θα γίνει»! Τα συμπεράσματα δικά σας…
Θράκη

Πάντως είναι επίσης φανερό ότι ο νυν Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, εκτός των εσωτερικών «διαρροών» που αντιμετωπίζει, εμφανίζεται και κουρασμένος όπως μου λένε ακόμη και στενοί συνεργάτες του. Λέτε να τα «βροντήξει» και να φύγει μόνος ο Νίκος; Ότι κι αν συμβεί, φαντάζομαι ότι θα μας ενημερώσει την κατάλληλη στιγμή.
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα