Γενική

«Ο Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ βρισκόταν μόνο σωματικά όχι πνευματικά»

Απάντηση ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ξάνθης στην ΠΑΣΚΕ για την επίσκεψη της Υφυπουργού Απασχόλησης Σ. Καλαντζάκου στην Ξάνθη

Για την δριμεία κριτική που άσκησε η ΠΑΣΚΕ Ν. Ξάνθης στη ΔΑΚΕ και την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου δόθηκε απάντηση στο ίδιο μοτίβο καθώς κατηγορούν τον Γραμματέα της ΠΑΣΚΕ για παρουσία σωματική και όχι πνευματική κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού Απασχόλησης κ. Καλαντζάκου στην Ξάνθη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Μετά τα έντονα εργασιακά προβλήματα που λαμβάνουν εδώ και καιρό χώρα στο Ν. Ξάνθης και μετά από πιέσεις της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου προς το Υπουργείο Απασχόλησης, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παρόντες την Υφυπουργό κ. Καλαντζάκου, τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Βερναδάκη και τον ειδικό γραμματέα κ. Ματαλα.
Εκεί αναδείχτηκαν και παρουσιάστηκαν γενικά τα προβλήματα από τον Πρόεδρο του ΕΥΚ και πιο ειδικά από τους Προέδρους των σωματείων των εργοστασίων που βιώνουν την κατάσταση αυτή και δεν είναι και μέλη της ΔΑΚΕ.
Η απάντηση που δόθηκε από την Υφυπουργό ήταν ότι θα εξεταστούν τα προβλήματα και θα δώσουν τις απαντήσεις τους άμεσα.
Οφείλουμε να τονίσουμε εδώ ότι εάν ο Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ βρισκόταν μόνο σωματικά και όχι πνευματικά, επηρεασμένος δεν γνωρίζουμε από τι, δεν ευθύνεται η ΔΑΚΕ η οποία προσπαθεί πάντα για το καλύτερο του κόσμου της εργασίας με ενέργειες που στηρίζουν τον εργαζόμενο και όχι με στείρα αντιπαράθεση με σκοπό την παραταξιακή ενδυνάμωση της».
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Μαδεμλής
Ο Γεν. Γραμματέας
Ανέστης Γκουλιαμτζής

Σχετικά Άρθρα