Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Και συνεχίζω με το ίδιο θέμα. Δεν λέει λοιπόν να κοπάσει ο θόρυβος που έχει προκληθεί από την διαγραφή του Κώστα Μακρίδη από τον συνδυασμό «ΕΔΟ» του Δήμου Τοπείρου. Πολλά έχουν ειπωθεί και λέγονται, είτε για τον κύριο Μακρίδη, είτε για τον κύριο Παυλακάκη, τον επικεφαλής της παράταξης. Ωστόσο και προσωπικά, παρακολουθώντας κι εγώ τα γεγονότα θα πω ότι, μάλλον η ενέργεια αυτή είναι κάτι που θα έπρεπε να την περιμένει ο κος Μακρίδης αφού, όπως έχω πληροφορηθεί, το τελευταίο διάστημα και όταν μιλάμε για διάστημα μιλάμε για περίπου 1,5 χρόνο, μονίμως ο Κώστας Μακρίδης στις αποφάσεις που έπαιρναν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου ως παράταξη, ήταν διαφωνών και ψήφιζε ότι εισηγούνταν η συμπολίτευση!!!! Δηλαδή ανοιχτά ο άνθρωπος του βουλευτή της Ν.Δ. κυρίου Κοντού, στήριζε τον Χατζηευαγγέλου με την ψήφο του!!! Καλά έκανε λοιπόν και τον διέγραψε τον κύριο Μακρίδη ο Γιώργος Παυλακάκης, αφού ούτως ή άλλως, δεν τον είχε δημοτικό σύμβουλο!!!!
Αδέσμευτη

την τελευταία δήλωση πρόσκληση του Σαλτούρου προς τους δημότες σχετικά με το κάμπινγκ του Μυρωδάτου και τα όσα ανέφεραν σε αυτήν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων. Οι αντιθέσεις του Παναγιώτη με την Δήμαρχο είναι κατανοητές μέχρι ένα σημείο, αρκεί αυτές να μην αποβαίνουν σε βάρος της ανάπτυξης του τόπου μας. Δηλαδή ο κύριος Σαλτούρος δεν θέλει να αναπτυχθούν οι παραλίες των Αβδήρων και του Μυρωδάτου; Και ποιοι «Βούλγαροι» ανακατεύει συνέχεια; Μόνος μου απέμεινα πλέον, με πονάει ο τόπος μου και δεν θέλω ο Νομός Ξάνθης να υστερεί σε τίποτα από τους γειτονικούς Νομούς σε ανάπτυξη…Ακόμη λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί «στοχοποιήθηκα» τόσο πολύ από τον κύριο Σαλτούρο, αλλά προσωπικά θα είμαι παρόν στο δημοτικό συμβούλιο για να εκθέσω τις απόψεις μου. Θέλουν ή δεν θέλουν την ανάπτυξη των παραλιών αυτοί οι κύριοι; Μου είπε. Η συνέχεια στην συνεδρίαση…
Μαχητής

Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τον συμπαθέστατο και αγωνιστή ιερέα της ορεινής περιοχής, τον παπά- Χρήστο, εφημέριο του Νεοχωρίου Σταυρούπολης. Αιτία, η αναφορά στο πρόσωπό του από συνεντευξιαζόμενο της «Θ», ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής Λειβαδίτη, ο οποίος στη ρύμη του λόγου, ανέφερε παρεμπιπτόντως ότι «μέχρι και ο παπάς έφυγε από το χωριό και πήγε στο Νεοχώρι γιατί εκεί έχει πιο πολύ κόσμο και πιο πολλά χρήματα»! Η αλήθεια είναι, ότι δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνιμη παρουσία ιερέα σε ένα χωριό των 8-10 κατοίκων! Και φυσικά, η «μετάθεσή» του στο Νεοχώρι έγινε με απόφαση της Ι. Μητρόπολης. Παρόλα αυτά, ο παπα-Χρήστος βρίσκεται στον Λειβαδίτη και λειτουργεί μία Κυριακή κάθε μήνα για 3-4 κατοίκους ή επισκέπτες της περιοχής, έχοντας την σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση της πρεσβυτέρας του…
Θράκη

…και ξεσπά όπου βρει και συγκεκριμέναστην υποφαινόμενη! Λειτουργώντας εντελώς δεοντολογικά τον πήραμε τηλέφωνοκαι του ζητήσαμε να έχουμε την απάντηση του στην επιστολή των τριών συμβούλωντου. Και ήρθαμε αντιμέτωποι μ’ ένα αλαζονικό ύφος και μια απαξίωση στο ρόλο καιστο έργο μας. Στο τέλος μας νουθέτησε ως …δικαστής «να είμαστε αξιόπιστοι»!Αυτές είναι λοιπόν οι συμπεριφορές σας αγαπητέ κ. Παυλακάκη και κοντεύετε νατο διαλύσετε το «μαγαζί»! Γι αυτό ο ένας μετά τον άλλον οι δημοτικοί σας σύμβουλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Εμ έτσι δεν κερδίζονται δήμοι! Εδώ αρνηθήκατε να δεχτείτε τα χρήματα της Εγνατίας στο Δήμο Τοπείρου και στείλατε τρεις εκδότες στα δικαστήρια για τη δημοσίευση της επιστολής Φεταχίδη!
Εμπρός

Πίστευα πως δεν θα ασχοληθούμε ξανά με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη του Γ. Παυλακάκη, αλλά οι εξελίξεις δυστυχώς με διαψεύδουν.
Αφού όλοι μέχρι σήμερα περιμέναμε να καταλαγιάσει η φασαρία και να αλλάξουν κάποια πράγματα στην παράταξη της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τοπείρου, κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δεν είναι δυνατό και το προχθεσινό μας πρωτοσέλιδο με τίτλο «χάθηκε η μπάλα» κάτι περισσότερο από προφητικό ήταν, αφού εχθές με ανακοίνωση τους τρία στελέχη του Γ. Παυλακάκη και μάλιστα εκλεγμένα σε πολύ υψηλές θέσεις (πρόεδροι τοπικών συμβουλίων), δίνουν ένα γερό ράπισμα στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, χρεώνοντας του όχι μόνο την έκρυθμη κατάσταση της παράταξης, αλλά και την σίγουρη και ταπεινωτική ήττα όπως αναφέρουν στις επόμενες εκλογές εφόσον συνεχίσει να λειτουργεί όπως λειτουργούσε μέχρι σήμερα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα