Γενική

Οργανώνεται ο ΑΟ Βιστωνίδας

Νέο προπονητικό και ιατρικό team στην ομάδα

Μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και των ακαδημιών του Α.Ο. Βιστωνίδας, η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει και να σας ενημερώσει για το νέο προπονητικό τιμ καθώς και το ιατρικό τιμ της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2009- 2010.
Προπονητής της ομάδας που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την οργάνωση της ομάδας και των ακαδημιών είναι ο καταξιωμένος και πολύ γνωστός στην κοινωνία της Ξάνθης, Χριστόφορος Καλτσίδης. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής και φοιτητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α., Χράλογλου Ουμίτ.
Οι υπόλοιποι προπονητές των ακαδημιών είναι οι παρακάτω:
1. Μαυρομάτης Νικόλαος- Υπεύθυνος προπονητικού τιμ ακαδημιών.
2. Γαρουφαλής Χρήστος- Ηλικίες 1995- 1996.
3. Μαμαλίκατζης Χρήστος- Ηλικίες 1999- 2000.
4. Κωνσταντινίδης Βασίλης- Ηλικίες 2001- 2002- 2003.
5. Καραπάνος Παναγιώτης- Προπονητής τερματοφυλάκων.
Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης είναι ο καθηγητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σουλτάνης Άγγελος.
Η διοίκηση του Α.Ο. Βιστωνίδας, δεν σταμάτησε όμως εδώ. Αλλά μέσα από την επιστημονική, μεθοδική, προγραμματισμένη, ορθή παιδαγωγικά και στοχευόμενη εργασία των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών μας, από την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά συνεργάζεται με μία ιατρική- επιστημονική ομάδα για την καλύτερη προστασία και αντιμετώπιση των όποιων περιστατικών παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η ομάδα των ιατρών που έχει αναλάβει την ομάδα μας είναι οι παρακάτω:
1. Πετκίδης Ιωάννης- Ορθοπεδικός.
2. Τσάμης Νικόλαος- Καρδιολόγος.
3. Πεντζουρίδου Αθηνά- Ψυχολόγος.
4. Βασιλειάδου Κυριακή- Διατροφολόγος.
5. Νικάκης Πασχάλης- Οδοντίατρος.
6. Γιαλαμάς Ευστράτιος- Φυσιοθεραπευτής.
Ευχαριστήριο της διοίκησης!
Η διοίκηση μετά από την πετυχημένη ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους παραπάνω επιστήμονες προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ομάδας και το προπονητικό τιμ, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιστήμονες- συνεργάτες μας για την πολύ μεγάλη και ανθρώπινη προσφορά τους στην ομάδα και κατ επέκταση στην κοινωνία του νομού μας».

Σχετικά Άρθρα