Γενική

Έγραψαν οι περιφερειακές εφημερίδες

Τον Σεπτέμβρη θα ανοίξει η συζήτηση στη Νέα Δημοκρατία, για το ποιοι θα υποστηριχθούν από το κόμμα, από τους διεκδικητές του Δήμου Καβάλας και της Νομαρχίας Καβάλας. Απ ότι πληροφορηθήκαμε, δεν θα αρκεστούν σ αυτούς που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ένα ή τον άλλο θεσμό, αλλά θα μπουν στο τραπέζι της συζήτησης και άλλα ονόματα, που τυχόν θεωρηθούν ότι έχουν τη δυναμική για να πάρουν τον Δήμο Καβάλας ή τη Νομαρχία. Οι πληροφορίες αυτές, έρχονται για να επιβεβαιώσουν αυτό που γράφαμε, ότι ο Νομάρχης Θόδ. Καλλιοντζής, δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο Καβάλας και μένει προσηλωμένος στο στόχο του να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο. Εφόσον οι εκλογές θα γίνουν μετά τη λήξη της θητείας του ως Νομάρχης, δηλαδή μετά το τέλος του 2010, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Καθημερινός Τύπος

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις δημοσίευμα της εφημερίδας το «Έθνος» έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα του «Παρατηρητή της Θράκης». Συγκεκριμένα σε σχόλιο της εφημερίδας της προηγούμενης Παρασκευής φιλοξενήσαμε σχόλιο που αφορούσε στα πολλά υποσχόμενα για το μέλλον παρουσίες όπως αυτές των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ με του Γιώργου Πεταλωτή. Μάλιστα δημοσιεύσαμε και φωτογραφία των δύο από τη συνάντηση τους στην παρουσίαση του βιβλίου των Χατζηκωνσταντίνου και Γωνιάδη, που αποτύπωνε την αλληλοεκτίμηση τους ως νέων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Την άλλη μέρα διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ της 11 ης Ιουνίου την πληροφορία ότι οι νέοι βουλευτές Πεταλωτής, Σαχινίδης, Μπόλαρης, Καρτάλης ακούγονται ανάμεσα σε άλλους για αναβάθμιση… Αυτό κι αν είναι σύμπτωση…
Παρατηρητής

ΑΛΛΙΩΣ σχεδίαζε την αποχώρηση ίου από την εκλογική περιφέρεια της Ροδόπης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλιώς θα του βγει! Γιατί θα φύγει, άσχετα με το δηλώνει! Περίμενε αποχώρηση από την Ροδόπη μετά βαΐων και κλάδων, με σκοπό να κατακτήσει την προεδρία της ΝΔ και μετέπειτα την πρωθυπουργία, αλλά να σου τα μπουζούκια, να σου τα χλιδάτα ταξίδια εις Παρισίους του χάλασαν λίγο τα σχέδια. Έπειτα ξεκίνησε η πίεση των φίλων και συνοδοιπόρων απ την Θεσσαλονίκη για μετακίνηση στο ψηφοδέλτιο της συμπρωτεύουσας, αλλά και πάλι τίποτα! Ώσπου έπρεπε να έρθει μια ήττα 4,4% για τη ΝΔ και η αλλαγή προσώπων στο κυβερνών κόμμα.
Ελεύθερο Βήμα

Οι δοκιμές στην Παναγία κατά καιρούς έχουν αποτύχει. Πολλοί προσπάθησαν να απαλύνουν το κυκλοφοριακό χάος αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα νέα ήπια μέτρα κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τα προηγούμενα. Όλοι γνωρίζουν ότι μόνο με ασανσέρ και σκάλες και αξιοποίηση του πάρκινγκ του τελωνείου μπορεί να λυθεί μια και έξω το πρόβλημα. Το ότι δεν συνεργάζονται οι φορείς έχει μεταβάλει σε πειραματόζωά τους κατοίκους ως πότε όμως.
Νεάπολις

Μπορεί οι λαθρομετανάστες από τις χώρες της Νότιας Ασίας να περνούν ανενόχλητοι τα σύνορά μας και ο σχεδιασμός για στρατόπεδα λαθρομεταναστών στην περιοχή μας, καθώς και τα μέτρα επαναπροώθησης να μην έδωσαν ακόμη ορατά αποτελέσματα, αλλά τα ιρακινά βιάγκρα και οι αμπούλες τεστοστερόνης πιάστηκαν στην φάκα του τελωνείου των Κήπων. Έτσι μπορεί να καταλογίζεται ως επιτυχία των τελωνειακών υπαλλήλων τα 6.800 χάπια ιρακινής προέλευσης και δεύτερης ποιότητας που κατασχέθηκαν, αλλά δημιούργησαν αίσθημα… δυσφορίας σε φτωχούς πολίτες που είχαν ανάγκη από φθηνά αφροδισιακά χάπια. Βέβαια ο προορισμός τους ήταν η Γερμανία που φαίνεται τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη, αφού οι Έλληνες και ειδικά οι Θρακιώτες έχουν απόθεμα ορμονών και υγιή σεξουαλική ζωή. Δεν μπόρεσαν ακόμα να μας αλλοτριώσουν και να κάμψουν το σεξουαλικό φρόνημα, ούτε τα τεκταινόμενα της πολιτικής ζωής, ούτε τα μέτρα της κυβέρνησης, ούτε η οικονομική κρίση, αλλά ούτε και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Η επαρχία επιμένει παραδοσιακά. Γιατί τελικά οι μικρές απολαύσεις και οι χαρές της ζωής είναι προνόμιο των φτωχών ανθρώπων.
Χρόνος

Σχετικά Άρθρα