Γενική

Σημαντική η συμμετοχή του Γ. Μυλωνά σε επιχειρηματικό φόρουμ

Προώθησε τα θέμα του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Τη προηγούμενη Πέμπτη ο επιμελητηριακός κ. Γιώργος Μυλωνάς συμμετείχε σε επιχειρηματικό φόρουμ στην Θεσσαλονίκη παρουσία μάλιστα του ίδιου του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη. Το επιχειρηματικό φόρουμ διεξήχθη στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας της Βόρειας Ελλάδας, ενώ ένας εκ των στόχων του συγκεκριμένου οργάνου ήταν η άμεση πληρέστερη ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις δυνατότητες αξιοποίησης, χρηματοδοτικών εργαλείων και προγραμμάτων που εκπονούνται από τα κατά περίπτωση αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Makedonia Palace» της Θεσσαλονίκης, στην οποία ο κ. Μυλωνάς συμμετείχε με σκοπό την άμεση επαφή και ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχου Σακελλάρη με τον οποίο είχε μάλιστα και ολιγόλεπτη συνεργασία.
Επίσης ο κ. Μυλωνάς συμμετείχε σε σχετική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Η Ευρώπη Επενδύει στη Μακεδονία και στη Θράκη» που οργάνωσε το ΥΜΑΘ και στην οποία συμμετείχε το σύνολο των επιχειρηματιών μελών των Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών Φορέων της Βόρειας Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα