Γενική

Άμεσες προσλήψεις 22 εργατών και 2 οδηγών με δίμηνες συμβάσεις στον Δήμο Ξάνθης

Τις ενέκρινε το προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο

Την άμεση πρόσληψη εικοσιδύο (22) εργατών και δύο (2) οδηγών με δίμηνες συμβάσεις που θα καλύψουν τις έκτακτες εποχιακές ανάγκες του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας (καθαρισμός περιαστικών δασών) τη χρονική περίοδο από 1η Ιουλίου έως και 30η Σεπτεμβρίου, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στη συνεδρίαση της Τρίτης 16 Ιουνίου.
Οι προσλήψεις θα είναι «με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δε θα υπερβαίνει τους δύο μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα μηνών» (σύμφωνα με το Ν.2190/94 άρθ.21, παρ.2).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δίμηνο από 1 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου και για το δίμηνο από 1 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου όπου θα «μοιραστούν» οι 24 συμβασιούχοι στη διάρκεια της οποίας θ’απασχοληθούν με τον καθαρισμό των περιαστικών δασών στο πλαίσιο της δασοπροστασίας.
Τυπικά Προσόντα
Τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τους εργάτες είναι Απολυτήριο Γυμνασίου (ή Δημοτικού Σχολείου για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του ΝΔ.580/1990.
Τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τους οδηγούς είναι Απολυτήριο Γυμνασίου (ή Δημοτικού Σχολείου για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του ΝΔ.580/1990 & επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄κατηγορίας καθώς κι εμπειρία ενός έτους μετά την απόκτηση της αντίστοιχης άδειας.
Υποβολή Αιτήσεων
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου επί της οδού Ορφέως – έναντι πρώην Ολύμπια – από Δευτέρα 22 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα