Γενική

«Ιδιαίτερης ερμηνείας η ψήφος μειονότητας στο ΠΑΣΟΚ»

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γ. Καρασακαλίδης από την διαδικασία των ευρωεκλογών

Ο μοναδικός ικανοποιημένος γαλάζιος Δήμαρχος είναι αυτός της Σταυρούπολης, ο κ. Γιώργος Καρασακαλίδης αφού στον ορεινό Δήμο η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές στο νομό μας που έμεινε πίσω από το ΠΑΣΟΚ συνολικά με 16 μονάδες διαφορά.
Ωστόσο στις δηλώσεις του στην XanthiNews απέφυγε να αναφερθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα παρά μόνο αρκέστηκε να μιλήσει για την ψήφο των ετεροδημοτών και στην αποχή, τονίζοντας ωστόσο ότι το αποτέλεσμα χρήζει λεπτομερέστατης ανάλυσης, μένοντας όμως στην ψήφο της μειονότητας υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν και ψήφισαν. Γιατί είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνία της Σταυρούπολης να δέχεται τους ετεροδημότες. Όλα πήγαν κατ ευχήν. Δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα, δεν παρατηρήθηκαν τροχαία ή οτιδήποτε άλλο. Όλες οι διαδικασίες κύλησαν ομαλά. Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να δούμε τους ετεροδημότες.
Η αποχή κυμάνθηκε γύρω στο 40% ή λιγότερο. Κάτι που ήταν φυσιολογικό σε σχέση με τα επίπεδα αποχής σε όλη την υπόλοιπη χώρα.
Το αποτέλεσμα στο Ν. Ξάνθης χρήζει λεπτομερέστατης ανάλυσης. Εκτίμηση μου είναι ότι παγιώνονται κάποια στοιχεία υπέρ του ΠΑΣΟΚ στο Νομό. Μιλώ για τις σχέσεις της μειονότητας με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που δείχνουν ότι δεν είναι τυχαίες. Θέλει μιας ιδιαίτερης ερμηνείας».

Σχετικά Άρθρα