fbpx
Γενική

Έγραψε ο τοπικός τύπος

Μου το διηγείται αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρόν και το είδε ως ένα ακόμη δείγμα πολιτικής υποκρισίας που δεν αφήνει τίποτα όρθιο… Ξαφνικά λοιπόν την Κυριακή των Ευρωεκλογών το εκκλησίασμα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, αντιλαμβάνεται να μπαίνει στην εκκλησία ο πρώην Υπουργός κ. Κοντός Αλέκος, να μεταβαίνει στο χώρο του ψάλτη να διαβάζει το… Πάτερ Ημών (προφανώς ενημερωμένος ότι πλησίαζε η ώρα) και αμέσως μετά να… αποχωρεί από την εκκλησία! -Τι ήθελε να κάνει με αυτό; -Να αποδείξει ότι σεμνά και ταπεινά ως καλός Χριστιανός εκκλησιάζεται ως καλός οικογενειάρχης; Να «πείσει» τους παριστάμενους ότι έτσι κάνουν οι… καλοί Νεοδημοκράτες; Ακόμη δεν το κατάλαβα… -Πλην του ότι με το που εκφώνησε το «Πάτερ ημών», αμέσως μετά αποχώρησε από την εκκλησία!
Μαχητής

Προσωπική μου καθαρά θέση και επιτρέψτε μου να την καταγράψω στη στήλη. Να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεολόγος Καλαϊτζής, γνήσιο στέλεχος της παράταξης κι όχι «όψιμο», ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένας γνήσιος εκπρόσωπος της Ξάνθης στο Εθνικό Κοινοβούλιο. -Ήρθε η ώρα για Καθαρά Ψηφοδέλτια της Ν.Δ. με Ξανθιώτες αγωνιστές της παράταξης. Ρόλο φυσικά που δεν μπορεί να «παίξει» ο κύριος Σταμούλης και ας με συμπαθή γιατί τον είδα να «τριγυρίζει» από δω και από εκεί και να λέει διάφορα πράγματα…
Αδέσμευτη

Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξουν εξελίξεις στην ΝΟΔΕ Ξάνθης και στην Τοπική Οργάνωση της ΝΔ του Δήμου μας, αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως θα πρέπει επιτελούς οι γαλάζιοι να καθίσουν κάτω κα» να αποδώσουν τις ευθύνες στους αποκλειστικά υπεύθυνους στέλνοντας τους στα σπίτια τους. Δυστυχώς απεδείχθη για ακόμα μια φορά πως τα υποτιθέμενα πρωτοκλασάτα γαλάζια στελέχη, δεν είχαν και δεν έχουν στόχο να φτάσουν την Νέα Δημοκρατία στο στάδιο της επανάκαμψης, αλλά μοναδικό τους μέλημα είναι και ήταν το πώς θα βολευτούν πρώτα οι ίδιοι και έπειτα τα παιδιά τους. Αν με αυτή τη τακτική θέλετε να συνεχίσετε κύριοι, σας ενημερώνω πως θα βρείτε ολόκληρη την κοινωνία της Ξάνθης απέναντι σας σαν τοίχο και η ζημιά την οποία θα πάθετε, δεν θα περιγράφεται.
Φωνή της Ξάνθη

Όντως σε τοπικό επίπεδο οι ψηφοφόροι του νομού γύρισαν την πλάτη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Και η κίνηση τους αυτή είναι μια πράξη αποδοκιμασίας προς το κυβερνών κόμμα, αλλά ταυτόχρονα και ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στο κόμμα της Ν.Δ. και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό….
Αγώνας

Δεν θα αισθανόμουν καθόλου άνετα στην θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ όπως το ίδιο θα αισθανόμουν και στη θέση όλων των αιρετών – προερχομένων από τον χώρο της Ν.Δ. τοπικά… Η μία πανωλεθρία διαδέχεται την άλλη και οι κομματικοί διοικούντες σπεύδουν να ρίξουν ευθύνες οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό τους! Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο Μωραϊτη, ότι δεν κινήθηκαν (ή τουλάχιστον δεν κινήθηκαν όσο θα έπρεπε) σ’ αυτές τις εκλογές οι οφικιούχοι μισθωτοί της Ν.Δ…. Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο Στέλιος Μωραϊτης, ούτε μόνον ο Κοντός, ούτε ΜΟΝΟΝ ο Νομάρχης… Μπορεί να είναι «κυρίως» αυτοί, αλλά όχι μόνον αυτοί. Και όσο για τις λάθος επιλογές σε μειονοτικούς υποψήφιους, είναι μια καραμέλα που πρέπει κάποια στιγμή να την φτύσουν γιατί πλέον δεν πείθουν!
Θράκη

Κάποια γαλάζια παπαγαλάκια…έπεσαν πολύ έξω στις προβλέψεις τους αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Το’ γράψαν κιόλας ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα στο νομό. Και φυσικά διαψεύστηκαν παταγωδώς! Σε τέτοια λάθη υποπίπτει κάποιος όταν προτρέχει ή όταν απλά θέλει να δημιουργήσει κλίμα μη συνεκτιμώντας τις τάσεις και τα δεδομένα. Και άντε απλά να το’ λέγαν , έπεα πτερόεντα, όμως το έγραψαν και Scripta manent!
Εμπρός

Που χάθηκαν ξαφνικά τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων την Κυριακή το βράδυ; Εκτός από τον Φ. Τσαλίδη και τον Μ. Πουσπουρίκα που είχαν το θάρρος να αντικρίσουν κατάματα την πραγματικότητα, όλοι οι υπόλοιποι ήταν άφαντοι. Μόνο προεκλογικά ξέρουν να δίνουν συνεντεύξεις;
Τόλμη

Σχετικά Άρθρα