Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλημερούδια σας! Ξεκινάω με την είδηση ότι οι παραλίες της Ξάνθης δεν πήραν και φέτος γαλάζια σημαία όπως και πέρυσι από την Διεθνή Επιτροπή η οποία βράβευσε συνολικά 425 ακτές στην Ελλάδα κατέχοντας τη 2 η θέση ανάμεσα σε 39 χώρες.
* Οι δικοί μας παραλιακοί δήμοι προφανώς δεν πληρούν όλα τα κριτήρια (29 στον αριθμό) που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, όπως επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και δεν έκαναν τις σχετικές αιτήσεις.
* Κατά τα άλλα εμείς πάλι εδώ θα τσαλαβουτάμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και πολύ ρευστό για να βάζουμε συχνά βενζίνη η οποία θα αγγίξει και το 1 ευρώ και πάλι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.
* Να έχετε όμως υπόψη σας ότι στην υπόλοιπη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονίας βραβεύτηκαν: στον Έβρο [3], Ροδόπη [3], Καβάλα [15].
* Εμείς όμως τις δικές μας ξέρουμε και αυτές θα προτιμήσουμε. Αλλά έτσι για αλλαγή θα κάνουμε και τις εξορμήσεις μας!
* Όσο για αυτούς που αποφασίσουν να μην ψηφίσουν στις 7 Ιουνίου (ευρωεκλογές) μην ξεχνάτε ότι είναι η προηγούμενη ημέρα του Αγίου Πνεύματος και μπορείτε να φύγετε τετραημεράκι. Αν πάλι θέλετε να δώσετε την ψήφο σας λυπάμαι αλλά χάνετε διακοπές. Αποφασίστε την ησυχία σας ή την ανησυχία σας γιατί πάλι θα συγχυστείτε το βράδυ των ευρωεκλογών.
* Όσο για τις συνεντεύξεις του πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ οφείλω να σας ομολογήσω ότι δεν τις είδα. Είχα άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Όπως και αυτοί μετά τις εκλογές. Έχουν να κάνουν άλλα πράγματα. Με τον λαουτζίκο θα ασχολούνται;
* Αν δεν δω να βελτιώνονται ουσιαστικά πράγματα σ αυτή τη χώρα ποτέ μα ποτέ δεν θα ασχοληθώ με κανέναν από δαύτους. Απαξιώ πραγματικά.
* Και αυτή την αίσθηση την έχουν πολλοί Έλληνες και δη νέοι.
* Δεν γίνεται να είμαστε τρελοί. Κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Δαλματίας και μάλλον έτσι θα συνεχιστεί.
* Όσο ο Έλληνας συναντάει αναξιοκρατία παντού και πάντα, όσο βλέπει πλήρης αναλγησία του κοινωνικού (υπάρχει;) κράτους, όσο θα συνεχίσει να αυξάνεται η ανεργία, όσο οι τομείς υγείας και παιδείας είναι για φούντο, όσο, όσο, όσο… εμείς οφείλουμε να τους γυρνούμε την πλάτη.
* Αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι άλλα λέμε και άλλα κάνουμε; Ότι πάλι θα την ρίξουμε εκείνη την ρημάδα την ψήφο στα δύο μεγάλα κόμματα και θα τους κάνουμε μάγκες. Και καλά κάνουν μωρέ βασιλευομένη ή κληρονομική δημοκρατία έχουμε.
* Τον θέλουμε τον Καραμανλή μας. Τον θέλουμε τον Παπανδρέου μας.
* Και ας φύγω από τα πολιτικά. Σαν σήμερα 29 Μαΐου 1453 είχε πέσει η Πόλη. Σήμερα το πρωί στον καθεδρικό ναό Της Του Θεού Σοφίας θα τελεστεί μνημόσυνο για τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους ένδοξους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας ενώ χθες πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση.
* Ας μην ξεχνούμε την ιστορία μας…
* Κατά τα άλλα η Κωνσταντινούπολη είναι μια υπέροχη πόλη. Δεν υπάρχει ένας που να έχει πάει και να μην την έχει ερωτευτεί.
* Να μια καλή πρόταση για το επόμενο τετραήμερο. Επισκεφθείτε την Πόλη. Δύο βήματα είναι.
* Μια χαρά ιδέα είναι. Πιστέψτε με. Γιατί πολύ απλά θα γυρίσετε την πλάτη σε αυτούς που σας την έχουν μονίμως γυρισμένη. Ξέρετε εσείς.

Σχετικά Άρθρα