Γενική

ΝΔ : «Τολμούμε δύσκολες αποφάσεις»

Μένουν 9 ημέρες για τις Ευρωεκλογές, συζητήσαμε για τα οργανωτικά ζητήματα στην τελική ευθεία για την κάλπη, στόχος μας είναι να είμαστε πρώτοι στις Ευρωεκλογές, δήλωσε κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της ΝΟΔΕ Ξάνθης μετά την τελευταία συνεδρίασή της προχθές.
Ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Ζαγναφέρης επεσήμανε την τεράστια διαφορά ανάμεσα στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και σε αυτόν του ΠΑΣΟΚ και απέδωσε στον κ. Παπανδρέου αοριστολογία και αμηχανία. Σε ερώτησή μας σχετικά με την αρνητική διαφήμιση της ΝΔ, ο κ. Ζαγναφέρης απάντησε ότι δεν υπήρξε αρνητική διαφήμιση και ότι αυτό που έγινε φανερό είναι οι υπερβολές και οι ανακρίβειες του Γ. Παπανδρέου και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.
Τα «λειτουργικά, ενημερωτικά και ευρηματικά» αυτά διαφημιστικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου και την ανάδειξη της δουλειάς που έχει κάνει ο Κώστας Καραμανλής και η κυβέρνηση και η ΝΔ». (Φυσικά για όσους δεν ευτύχησαν να τα δουν στην τηλεόραση μπορούν να επισκεφθούν το blog της εφημερίδας μας όπου και είναι αναρτημένα).

Σχετικά Άρθρα