Γενική

Τον Σεπτέμβριο ξεκινά η λειτουργία του 14 ου Παιδικού Σταθμού στην περιοχή της Χρύσας Ξάνθης

Κόσμημα για την περιοχή

Της Μαίρης Δαληκριάδου
Παρουσίαση του 14 ου παιδικού σταθμού στην περιοχή της Χρύσας Ξάνθης, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Σταλιανίδης. Μαζί του παραβρέθηκε και ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Φίλιππας Φιλλίπου.
Ο παιδικός σταθμός είναι κτισμένος κοντά στο ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης, έχει έκταση 920 τετραγωνικά μέτρα, έχει 6 αίθουσες, βοηθητικούς χώρους, κουζίνα, τουαλέτες, αποθήκες, διοικητικές αίθουσες, τεράστια αυλή και θα φιλοξενήσει 100 παιδάκια.
Στο ίδιο κτίριο παράλληλα θα λειτουργεί και βρεφικός σταθμός. Με την λειτουργία του νέου παιδικού σταθμού θα καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής και όχι μόνο. Ο Δήμαρχος Ξάνθης ανακοίνωσε ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός νέου παιδικού σταθμού στην Αγίου Ελευθερίου και στο τέλος της τετραετίας θα έχουν καλυφθεί όλες οι ανάγκες του δήμου στους παιδικούς σταθμούς.
Ο νέος παιδικός σταθμός είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει της πύλες του για να υποδεχτεί τα πρώτα παιδάκια. Στην διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνει και ο δρόμος και η διαμόρφωση του πάρκιγκ από την πάνω πλευρά του παιδικού για καλύτερη πρόσβαση.

Σχετικά Άρθρα