Γενική

Σεμινάριο νομαρχιακών υπαλλήλων ΑΜΘ από 28 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη σε συνεννόηση με τις Νομαρχίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, θα υλοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο νομαρχιακών υπαλλήλων για νέους εξεταστές σε θέματα πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Το σεμινάριο- διάρκειας 50 ωρών- θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 στην αίθουσα σεμιναρίων του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και αφορά 41 υπαλλήλους των προαναφερθέντων νομαρχιών.
Με την πραγματοποίηση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται η ταχύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων οδηγών από τις Νομαρχίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των επιμορφωμένων υπαλλήλων που θα μπορούν να διεξάγουν τις εξετάσεις.
Το σεμινάριο απαρτίζεται από 5 διδακτικές ενότητες και στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην ουσιαστική κάλυψη των εξεταστικών αναγκών που προκύπτουν στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Σχετικά Άρθρα