Γενική

Περιοδεία ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στην Ξάνθη

Το πρόγραμμα της περιοδείας περιελάμβανε και συναντήσεις με εργαζομένους

Μονοήμερη περιοδεία στο Νομό Ξάνθης πραγματοποίησε τη Δευτέρα, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και νυν ευρωβουλευτής Θανάσης Παφίλης. Ο νυν ευρωβουλευτής, Θανάσης Παφίλης, επιλέχθηκε από το ΚΚΕ για την πρώτη θέση της λίστας των ευρωεκλογών της 7 ης Ιουνίου. Η περιοδεία του στην Ξάνθη περιελάμβανε συναντήσεις με τους εργαζομένους στη βιομηχανία «Sunlight» στο Όλβιο, καθώς και με το Δ. Σ. του σωματείου εργαζομένων στο καζίνο Ξάνθης. Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό, με την ψήφο του να δώσει γερό μάθημα σε ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Να ξεγυμνώσει την υποκρισία του ΣΥΝ- ΣΥΡΙΖΑ και τη δημαγωγία του ΛΑ.Ο.Σ. Βασική θέση του κόμματος είναι ότι, στις ευρωεκλογές μπορούν και πρέπει να καταδικαστούν σε εθνικό επίπεδο τόσο η αντιλαϊκή πολιτική και οι φορείς της, η κυβέρνηση της ΝΔ γενικότερα, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και η ΕΕ. Είναι μάχη που θα έχει έτσι κι αλλιώς ισχυρή επίδραση στις εσωτερικές εξελίξεις στη χώρα μας με επιδράσεις και στην Ευρώπη.
«Πού είναι οι υποσχέσεις των κομμάτων;»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Παφίλης στις υποσχέσεις που έλεγαν τα κόμματα, εκτός του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στους Έλληνες, όσον αφορά στην πορεία της χώρας και των πολιτών της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το τι τελικά αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες.
«Όποια κι αν είναι τα πρόσωπα, η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει», δήλωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης σχολιάζοντας τα ευρωψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα