Γενική

Κατήγγειλε την απαγόρευση εισόδου στη ΣΕΒΑΘ

Στην Ξάνθη βρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου- Μίλησε σε εργαζομένους στο εργατικό κέντρο

Χθες Δευτέρα και προχθές Κυριακή, βρέθηκε στην πόλη μας η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπεύθυνη επί των εργασιακών αυτού Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η διήμερη επίσκεψη της κ. Χριστοφιλοπούλου αποτέλεσε πρωτοβουλία της ΠΑΣΚΕ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς της, η βουλευτής πραγματοποίησε ομιλία στο εργατικό κέντρο Ξάνθης με θέμα τα εργασιακά, ενώ τη Δευτέρα το πρωί επισκέφθηκε το ΙΚΑ Ξάνθης, καθώς και τα εργοστάσια ΣΕΚΑΠ, ΣΕΒΑΘ, ΓΚΡΟΥΠΑΛ και Ζαχάρεως. Το μεσημέρι της Δευτέρας η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τοποθετούμενη στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, επί των εργασιακών θεμάτων, αλλά και σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας»
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του Υπόλοιπου Αττικής στην αρχή των δηλώσεών της, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις αντιδράσεις της συμπολίτευσης, οι οποίες σχετίζονται με την προεκλογική καμπάνια του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, λέγοντας πως: «εις πείσμα των όσων θέλουν, να τρέχει γύρω- γύρω η πολιτική επικαιρότητα από παπαγαλάκια ή από βάρβαρη διαστρέβλωση φιλοσοφικών διλημμάτων του Σοσιαλισμού, το ΠΑΣΟΚ επιμένει στα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας, στα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, τα οποία έγιναν καθαρότερα αντιληπτά για το νομό της Ξάνθης, ύστερα από την επίσκεψή μου σε αυτόν».
Η κ. Χριστοφιλοπούλου με λύπη της, όπως χαρακτηριστικά είπε, διαπίστωσε την αποεπένδυση και την αποβιομηχάνιση, καθώς και την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδίου, αναπτυξιακής πνοής και στόχων, «σε μια περιοχή, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ευλογημένη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Η βουλευτής αμφισβήτησε το σχέδιο ΕΣΠΑ 2007- 2013, για τη Θράκη και συγκεκριμένα για την Ξάνθη, λέγοντας ότι, δεν υπάρχει ούτε σχέδιο, ούτε πρόγραμμα, αφού δεν έχει απορροφηθεί ούτε ένα ευρώ.
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Στη ΣΕΒΑΘ μας «έκλεισαν» την πόρτα»
Αίσθηση και απορία προκάλεσε η απαγόρευση εισόδου του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο εργοστάσιο της ΣΕΒΑΘ, το οποίο καταγγέλθηκε τόσο από την ίδια, όσο και από το βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, οι οποίοι αμφότεροι ζήτησαν να δοθούν εξηγήσεις από τους υπευθύνους του εργοστασίου, για αυτήν την ενέργειά τους.
«Στη ΣΕΒΑΘ μας «έκλεισαν» την πόρτα. Το καταγγέλλω αυτό. Μας απαγόρευσαν την είσοδο. Γιατί και ποιος; Ποιες νοοτροπίες απαγόρεψαν στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ; Ποιος και τι απειλούνταν; Αυτό, είναι η νοοτροπία της συγκάλυψης, την οποία τη βλέπουμε στα μεγάλα σκάνδαλα, που ταλανίζουν αυτόν τον τόπο, αλλά αυτήν τη συγκάλυψη τη βλέπουμε και στο «μικροεπίπεδο», δηλαδή στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας, όπου μας κλείνουν την πόρτα για άγνωστους λόγους. Καλώ κάποιον να απαντήσει, γιατί ήταν κλειστή η πόρτα της ΣΕΒΑΘ», δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα