Γενική

«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές»

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Αλέκου Κοντού το Σάββατο 30 Μαΐου στις 8 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο- Απευθύνει κάλεσμα μέσα από την XanthiNews

Κάλεσμα μέσα από την εφημερίδα XanthiNews έκανε ο πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέκος Κοντός για την εκδήλωση που θα διοργανώσει το Σάββατο 30 Μαΐου στις 8 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να έρθουν για να συζητήσουμε για τις ευρωεκλογές αλλά και για την πολιτική κίνηση στη χώρα μας. Θα μιλήσουμε για τα θέματα που έχουν σχέση με το νομό μας, για τα μεγάλα έργα που ξεκινούν στον τόπο μας και για τα 5 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ.»
Σε ερώτηση μας σχετικά με το πώς βλέπει την προεκλογική περίοδο, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν υποτονική και ότι δεν προβάλλονται τα ευρωπαϊκά ζητήματα ο κ. Κοντός σημείωσε: «Και τα ευρωπαϊκά ζητήματα και προβάλλονται και όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Για το νομό μας γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη ΝΟΔΕ Ξάνθης. Πολλά κλιμάκια «οργώνουν» το νομό, αναδεικνύουν το μεγάλο έργο που έχει κάνει η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο Ν. Ξάνθης και συνομιλούμε με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Σε όλη την Ελλάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον ίδιο πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή έτσι ώστε και το έργο της ΝΔ να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να καλέσουμε τους πολίτες να μας στηρίξουν και να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση και παράλληλα να βάλει ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξη στον τόπο μας».
Τέλος για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η ΝΔ δεν είναι πρώτη ο πρ. Υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για την πρωτιά του κόμματος του: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πάνω από μιάμιση εβδομάδα να κινηθούμε προεκλογικά. Πιστεύω ότι η ΝΔ σύμφωνα με τις επαφές που έχω με τους πολίτες, παρά το τι δείχνουν τα γκάλοπ θα είναι η πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο βουλευτής κ. Κοντός μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μωραΐτη επισκέφθηκαν τους Δημάρχους Ξάνθης και Βιστονίδας στα πλαίσια των συναντήσεων και επαφών του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Νάντια Αντ. Νάκου

Σχετικά Άρθρα