fbpx
Γενική

Δήλωση Π. Σγουρίδη για την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Συντριπτική νίκη στις εθνικές εκλογές»

Μετά την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση και την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας, ως βουλευτής του Νομού αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπολίτες μου, για την μεγαλειώδη παρουσία και συμμετοχή τους σαυτή. Μια παρουσία μαζική και φανταστική και μια συμμετοχή γεμάτη παλμό, ζωντάνια και ενθουσιασμό, που έστειλε τα απαραίτητα μηνύματα προς την κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα αναπτέρωσε και την χαμένη ελπίδα του απλού πολίτη. Ο λαός της Ξάνθης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι και αισθητήριο πολιτικό διαθέτει και ευαισθησίες για το μέλλον του έχει, αλλά και σε ετοιμότητα βρίσκεται.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το παγιωμένο πλειοψηφικό ρεύμα της δημοκρατικής μας παράταξης θα δώσει στο κίνημά μας την συντριπτική νίκη στις εθνικές εκλογές και την προσδοκώμενη κυβερνητική αυτοδυναμία.
Προέχει όμως σήμερα, διατηρώντας την ίδια μαχητικότητα και την ίδια ορμή, να εκτελέσουμε το χρέος της συμμετοχής μας στις ευρωεκλογές της 7 ης Ιούνη, για να διαμορφώσουμε και στο Ευρωκοινοβούλιο μια σοσιαλιστική πλειοψηφική παρουσία.

Σχετικά Άρθρα