Γενική

ταραΝΑΚΟΥνήματα

Γράφει η Κωνσταντινιά Αντ. Νάκου

* Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα αφού βρίσκεται στην Ξάνθη ο Τζέφρυ (βλέπετε Γιώργος Α. Παπανδρέου ή ΓΑΠ). Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει το νούμερο 1 κόμμα αλλά δεν είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.
* Βέβαια τον είχα δει και πριν τις δημοτικές εκλογές και τότε εντόπισα ότι έχει έναν αέρα το παιδί, μια ψηλή κορμοστασιά, ένα χαμόγελο Colgate και ΑΙΜ μη σου πω. Αλλά λέω να πάω να τον ξαναδώ για να δω πόσα σαρδάμ θα κάνει αλλά και γιατί θέλω να ζήσω το πανηγύρι των ευρωεκλογών.
* Στην πλατεία Μπαλτατζή στις 19:30 θα είναι εκεί ο Γιωργάκης και φαντάζομαι ότι δε θα ζωντανέψει η προτομή του αείμνηστου οραματιστή των συνεταιριστικών εργοστασίων με αυτά που θα λεχθούν. Γιατί όπως και να το κάνουμε άλλες εποχές δεν ξέρεις πως τα παίρνει κάποιος από εκεί που τα πάντα είναι αλήθεια.
* Κατά τα άλλα οφείλω να σας πω ότι άλλαξα γνώμη και δεν θα ρίξω ούτε μούντζα στο ψηφοδέλτιο αλλά ούτε και μορταδέλα αλλά θα ψηφίσω τον ΚΑΤΜΑΝ που είναι στο ψηφοδέλτιο του Δημοσθένη Βεργή.
* Οι λόγοι πολλοί. Καταρχήν ο Νίκος Κατέλης μπουκώνει ή βουλώνει όπως δηλώνει στην εκπομπή ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ άρα δεν μπορεί να φάει πολύ σαν τους άλλους πολιτικούς. Κατά δεύτερον είναι με την Προεδράρα τον Βεργή που είχε κάνει την θρυλική διαφήμιση όπου ήταν γυμνός πάνω στη βραχονησίδα Ίμια και το σύνθημα του ήταν: «Τσιλέρ έλα την πάρεις»….Την βραχονησίδα εννοούσε για να μην πάει κάπου αλλού το μυαλό σας. Πάντως μια βέργα την διαθέτει και καλή είναι για να προγκάει όσους ονειρεύονται τα εδάφη της Ψωροκώσταινας.
* Και από την πολιτική στη μυστική…Για την συνεδρίαση της Λέσχης bilderberg στον Αστέρα της Βουλιαγμένης έχετε ακούσει τίποτα; Εκεί συγκεντρώνονται τρανοί από όλο τον κόσμο και λένε μυστικά…Σσσσς! Μην μας ακούσει κανείς.
* Και αυτό σας το λέω γιατί ποτέ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πρακτικά των συναντήσεων. Μάλιστα συμμετέχουν και δικοί μας Έλληνες. Στην Άννα Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ είχε γίνει μια σχετική ερώτηση σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και έλεγε κάτι μέσες άκρες για αυτή τη Λέσχη. Αχ Αννούλα του ΠΑΣΟΚ…
* Ο Μάκης που παντού βάζει μια κάμερα εκεί δεν μπορεί να χώσει άλλη μία για να μας φύγει η περιέργεια; Μάκη ξέρεις εκείνα τα στυλό με την κάμερα είναι ότι πρέπει!
* Και θα κλείσω με την είδηση της υπογραφής του συμβολαίου αγοράς του κτιρίου της πρώην Τράπεζας Ελλάδος από τον Δήμο Ξάνθης. Εκεί θα είναι πλέον το Δημαρχιακό Μέγαρο από τον Σεπτέμβριο. Περιττό να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου καθώς αυτό που προέχει είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Όπου και να βρίσκονται οι υπηρεσίες το παν είναι να μπορούν οι υπάλληλοι να είναι υπηρέτες του. Και να μην νιώθει υποχρεωμένος ή και αγχωμένος όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα γραφείο.
* Δήμαρχε καλορίζικο και τι άλλο να ευχηθώ; Όχι τίποτα άλλο αλλά οι ευχές μου πιάνουν. Θυμάσαι πριν 11 χρόνια σου είχα ευχηθεί και Δήμαρχος και βγήκα αληθινή. Θυμάσαι τότε που ήσουν νεοφώτιστος Δημοτικός Σύμβουλος; Τώρα δεν λέω τίποτα γιατί τελικά πρέπει να προσέχω τι εύχομαι, όπως λέει και το μωρό μου.
* Αυτά, για να μη σας κακομαθαίνω κιόλας.

Σχετικά Άρθρα