Γενική

Νέες καταγγελίες εκτρέπουν την πολιτική κατάσταση στην Ξάνθη

Είναι αποφασισμένο το ΛΑΟΣ Ξάνθης να βγάζει στην επιφάνεια κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι αντίπαλοί του πολιτικοί, αλλά ακόμα και οι συγγενείς τους!!! Πρωτότυπο. Μετά την «Πολιτεία» του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Στ. Μωραϊτη, σειρά είχε προχθές στενή συγγενής του Δημάρχου Ξάνθης και συγκεκριμένα η εξοχική κατοικία της στα Άβδηρα.
Ο υπεύθυνος της τοπικής αυτοδιοίκησης του ΛΑΟΣ Ξάνθης Μάριος Δραγουίδης την κατήγγειλε ως αυθαίρετη σε δόμηση και σε κάλυψη. Ζητά δε από το τμήμα πολεοδομίας της Νομαρχίας Ξάνθης να πράξει τα δέοντα, ενώ κοινοποιεί την καταγγελία του τόσο στον κ. Εισαγγελία Ξάνθης, όσο και στον Νομάρχη, τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και φυσικά στα μέσα ενημέρωσης.
Όπως είναι γνωστό, οι παραθεριστικές κατοικίες στα Άβδηρα, είναι σχεδόν στο σύνολό τους αυθαίρετες ως προς την δόμηση. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δήμαρχος έχει εκεί σπίτι από το 1980 !!! Τέλος πάντων εμείς είμαστε με την συγκεκριμένη υπόθεση εξαιρετικά επιφυλακτικοί, αν και εκτιμούμε ότι τις επόμενες ημέρες θα πάρει έκταση σε σχέση πάντα με το συνολικό πρόβλημα που ανακύπτει για όλους τους αυθαιρετούντες παραθεριστές. (Παλιούς και νέους).

Σχετικά Άρθρα