Γενική

Πήγε τελικό ο Σάκης!!!

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό του 54ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς και το τραγούδι “This Is Our Night” πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.
Ο Έλληνας ποπ σταρ εμφανίστηκε 13ος στη σκηνή του σταδίου Ολιμπίνσκι και κέρδισε το χειροκρότημα αλλά και τις εντυπώσεις με τις φωνητικές και χορευτικές του ικανότητες.
Αρκετοί ήταν οι Έλληνες που ταξίδεψαν στη Ρωσία και βρέθηκαν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά για να τον αποθεώσουν και να ανεμίσουν την ελληνική σημαία, δίνοντας δύναμη στην αποστολή της χώρας μας.
Εκτός από την Ελλάδα στον τελικό πέρασαν και οι: Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Μολδαβία, Δανία, Εσθονία και Νορβηγία. Εκτός τελικού έμεινε η Κύπρος με τη νεαρή Χριστίνα Μεταξά, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι “Firefly”.
Από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν οι εξής χώρες: Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία και Ισλανδία.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία ως περσινή νικήτρια, αλλά και οι Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία είναι οι χώρες που περνάνε κατ ευθείαν στον τελικό χωρίς να χρειαστεί να διαγωνιστούν σε κάποιον από τους ημιτελικούς.
Στον μεγάλο τελικό της 16 Μαΐου ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί 8ος στη σκηνή του σταδίου Ολιμπίνσκι.
Όλα τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε ζωντανά στον TOP FM 96,9!!!

Σχετικά Άρθρα