Γενική

Ο Ηλεκτρο- λόγος

Ρε τον Αριστοτέλη Παυλίδη ίδιος με τον μεγάλο Βασίλη Καρρά- θυμάστε την τελευταία φορά που ήρθε στην Ξάνθη ο μεγάλος, τραγούδησε το: «Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω»!
Η Αθήνα λέει είναι η τρίτη πιο βρώμικη πόλη της Ευρώπης. Κρίμα- κρίμα χάσαμε την πρωτιά! (Δήμαρχε να κάνουμε κάτι…).
Ο Αμπράμοβιτς έχασε ένα γιοτ στο… πόκερ! Σιγά ρε παιδιά τι ψυχή έχει ένα κότερο; Ο Βουτσάς έλεγε σε εκείνη την παλιά ελληνική ταινία «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;». Το ίδιο σχεδιάζει να κάνει τοπικός εκδότης, αφού ήδη παρήγγειλε το νέο του σκάφος 12 μέτρα παρακαλώ. Οι δουλειές πάνε καλά Ε; (Α ψάχνει και θέση στην μαρίνα των Αβδήρων γιατί το Λάγος του πέφτει μακριά…).
Μόλις που έπιασε τη βάση ο Σαρκοζί στην αξιολόγηση για τα δύο χρόνια στην προεδρία. Ναι αλλά σε αυτά τα δύο χρόνια, «έπιασε» επίσης και το «δέκα το καλό», την Κάρλα Μπρούνι όποτε… σκασίλα του!
Προχθές γιορτάσαμε και την παγκόσμια ημέρα γέλιου. Είδα κάτι Γιαπωνέζους να γελάνε ομαδικά. Έχει και εκεί λαμόγια που σου παίρνουν τα χρήματα για να σε μάθουν να γελάς… τέλος πάντων το γέλιο είναι ζωή. Η ζωή έχει γέλιο. Εμείς γελάμε με τη ζωή και η ζωή μαζί μας. Ανταποδοτική η σχέση! Χα χα να σκάσουν οι εχθροί μας.
Ρομπότ θα κάνει φίλους στο Facebook. Μήπως μερικοί φίλοι μας δεν είναι σαν ρομπότ στο Facebook; Facebook again: 28χρονος Κύπριος καλούσε σε ομαδική αυτοκτονία για… πλάκα. Το πολύ κώλυμα στο διαδίκτυο βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Χίλιες φορές το χουμε πει να το πούμε άλλη μία.
«Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι»… δεν έλεγε το τραγούδι του Κελαηδόνη; Ε, αυτό είναι. Να είναι καλά η οικονομική κρίση που κάνει τη ζωή να αντιγράφει την τέχνη! Αφού όνειρο… θερινής νυκτός είναι οι διακοπές γιατί ένας στους οκτώ Ξανθιώτες, οι οποίοι θα μείνουν φέτος στο… σπίτι.
Κανένα Μυρωδάτο, τίποτε Μάγγανα οι νεώτεροι και αυτό είναι όλο. Καλό καλοκαίρι, αδέλφια.
Τι ΜΑΝ τι… μαμ;
Και το γράφουμε αυτό γιατί προφανώς αυτό το νέο επί ΠΑΣΟΚ σκάνδαλο με τις προμήθειες της εταιρίας ΜΑΝ για την Ελλάδα είχε να κάνει με το… μαμ ορισμένων.
Όπως πάντοτε άλλωστε.
Βερελής: Από τους φαινομενικά έντιμους, καλά αυτός έφυγε νωρίς. Ο…άλλος ο δικός μας που έχει μουλαρώσει να τα βλέπει αυτά.
Έκλεισε την Βουλή ο Καραμανλής και έστειλε τους Βουλευτές στις περιφέρειές τους!
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με συνοπτικές διαδικασίες τα σκάνδαλα. Αυτές είναι καθαρές δουλειές! (Ποιος ακούει όμως τον κόσμο που θα βλέπει για 20 συνεχόμενες ημέρες τους εκπροσώπους του στα χωριά);

Σχετικά Άρθρα