Γενική

Μας έπνιξαν τα σκουπίδια…

Πληθώρα παραπόνων από τους κατοίκους του οικισμού καθημερινά για την υπηρεσία καθαριότητας

Σκουπίδια, σκουπίδια, σκουπίδια και πάλι σκουπίδια σε όλη την περιοχή της Χρύσας. Το γράφουμε αυτό για να τονίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει τελευταία στην περιοχή από την ΜΗ επαρκή αποκομιδή των σκουπιδιών από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης.
Η εικόνα είναι αποκρουστική και αποθαρρύνει έναν απλό περίπατο το Σαββατοκύριακο. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και τις καθημερινές. Να διευκρινίσω ότι το ρεπορτάζ προέκυψε- όλοι γνωρίζετε ότι τα γραφεία μας είναι στην Χρύσα- από τους ίδιους του κατοίκους που μας παραπονέθηκαν. Δεν ξέρω αν είναι επαρκές το προσωπικό, δεν ξέρω αν υπάρχουν τα μηχανήματα αλλά εν τέλει, αυτό που προκύπτει είναι ότι η πόλη δεν είναι καθαρή. Λυπάμαι αν στεναχωρώ το φίλο μου το Δήμαρχο και τον κ. Γιαντζόγλου που είναι και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά η κατάσταση δεν είναι καλή.
Να δεχθώ ότι οι πολίτες είναι αδιάφοροι. Να δεχθώ ότι οι καταστηματάρχες είναι αδιάφοροι. Όσα άλλοθι και να σκεφτώ για τον Δήμο, η κατάσταση δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν γενναίες αλλαγές και τομές. Ακόμα και η αδιαφορία των πολιτών συνδέεται με την αποτελεσματικότητα του Δήμου. Το ρεπορτάζ στη διάθεση τόσο του κ. Δημάρχου όσο της αντιπολίτευσης για προτάσεις και δράσεις. Θλίβομαι που δεν έχω το δικαίωμα να περπατήσω στη πόλη δίχως να βλέπω σκουπίδια. (Ακόμα και αυτό πρέπει να είναι όνειρο;).
Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα