Γενική

Έγραψε ο περιφερειακός τύπος

Μάλλον τον παρεξηγήσαμε τον Τούρκο πρέσβη στα Σκόπια που μας επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο. Μην ψάχνετε για σενάρια μας ενημέρωσαν από το περιβάλλον του, αφού ο Οξάλ Χακάν Αρσλάν επισκέφθηκε την Θράκη για να πιεί το τσάϊ του με φίλους και να επισκεφθεί τους γνωστούς τους. Εξάλλου φιλοξενήθηκε στο εξοχικό του κ. Γκαλήπ στα Σύμβολα και μετά βίας πρόλαβε ο άνθρωπος να επισκεφθεί την «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής», την αποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», την περιοχή του Εχίνου και να ενημερωθεί φιλικά από τον νυν πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρντίτς και τους δύο ψευτομουφτήδες Ιμπράμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ. Θυμήθηκε και τα χρόνια της θητείας του ως γενικού προξένου στην Κομοτηνή την περίοδο 91- 92 και προφανώς τους έδωσε τα φώτα του για τα τεκταινόμενα στην γείτονα φιλική χώρα που υπηρετεί την θητεία του.
Χρόνος

Οι οπτικές ίνες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τις τελευταίες μέρες που σκάβεται η πόλη από την μια άκρη στην άλλη και κατανοούμε το σημαντικό της παρέμβασης. Αυτό που δεν κατανοώ είναι για ποιο λόγω να γίνεται η αποκατάσταση του οδοστρώματος πρωί Πέμπτης με έντονη κίνηση σ’ ένα από τα σημεία με την μεγαλύτερη κυκλοφορία, στην δυτική είσοδο – έξοδο της Κομοτηνής και η Τροχαία να προσπαθεί να ελέγξει την κυκλοφορία την ώρα που οι εργάτες επιχειρούν την αποκατάσταση.
Παρατηρητής

Επρόκειτο να διανεμηθεί το καβαλιώτικο ούζο ΕΧΤΡΑ της Ένωσης Ποτοποιών Καβάλας ως προσφορά στους πελάτες των ταβερνών και των εστιατορίων, αλλά το ούζο ποτέ δεν έφτασε στα μαγαζιά αυτά από τους διοργανωτές. Αμφιβάλουμε αν δόθηκε έστω κι ένα μπουκάλι δωρεάν, σε κάποια παρέα κι αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί αν ζητούσαμε από τους αναγνώστες μας να μας πουν αν κάποιος κεράστηκε τελικά. Βέβαιο το ούζο ΕΧΤΡΑ, εδώ και πολλές δεκαετίες είνα γνωστό στους καβαλιώτες, οι οποίοι και τώρα αλλά και παλιότερα δεν το ζητούσαν μόνο με όνομα του, αλλά κυρίως ως «καβαλιώτικο ούζο» Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός αυτό, αφού το ούζο αυτό είναι γλυκόπιοτο και απολαυστικό κα όποιος .το δοκιμάσει, δεν πίνει ευχαρίστως άλλα ούζο μην ξεχνάμε, ότι το ίδιο ούζο παρήγα
Καθημερινός Τύπος

ΜΟΥ μετέφεραν οτι πολιτικός που έχει εξοχική κατοικία στην Πέραμα έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα προκειμένου να απομακρύνει τους ιδιοκτήτες γνωστής ψαροταβέρνας: Δεν μπορώ• να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που τρέχει ανά τον κόσμο να φέρει επισκέπτες κάνει αγώνα κατά των επαγγελματιών που αγωνίζονται με κάθε μέσο για το μεροκάματο
Νεάπολις

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και εταιρία κινητής
τηλεφωνίας, με την οποία τα μέλη μπορούν να προμηθευτούν κινητά τελευταίας γενιάς, με τα οποία μιλάνε δωρεάν μεταξύ τους, σερφάρουν (σχεδόν) δωρεάν στο ίντερνετ. Και όλα αυτά με μια απλή αίτηση! Αν ισχύει το ίδιο και για τους φίλους, τότε .πάει το κινητό τηλέφωνο!
Ελεύθερο Βήμα

Σχετικά Άρθρα